reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co na prezent dla 3-latki?

reklama
Gaja dostala ksiazeczki, puzzle, glowe lalki do styluzacji wlosow, zestaw Lego 5608, z duza iloscia roznych elementow, aby mofla zbudowac i autko i domek :) w sobote kinder bal i tutaj beda dominowac rzeczy plastyczne i zestawy do robienia bizuterii :) a w Polce czekaja na nia jeszcze m.inn.:
4996068724b4e2e1d9b498.JPG

quercetti-mozaika-160-el.jpg

Może skorzystasz z mojego pomysłu, u nas co prawda 2,5 latka w rodzinie, ale to małą różnica , koniecznie chciała mieć zwierzątko, no a oczywiście rodzice się nie zgadzali, płacz wieczny i lament, ja znalazłam im takiego interaktywnego psa i było po wszytski, sądzę, ze i 3 latce by sie spodobał na pewno, chcesz to sobie obejrzyj, zawsze to jakiś pomysł: Piesek

Witam!

Mój synuś na zbliżające się urodziny zamówił sobie Play-Doh. Ciągle tylko o tym mówi więc myślę, że się bardzo ucieszy jak to dostanie. Uwielbia się bawić samochodami ale ma ich już tyle, że głowa mała. Myślałam jeszcze o takim małym dziecięcym laptopku. Nawet w tamtym roku na mikołaja chcieliśmy mu kupić ale uznaliśmy, że jest jeszcze za mały i ten ekranik taki maleńki i czarno-biały - jakoś mnie to zniechęciło do zakupu...

Ciastolina,klocki czy puzzle z takich dużych elementów to dobry pomysł na prezent dla 3 latki,ewentualnie zawsze możesz pomyśleć też o maskotkach,dzieci mają z nich mnóstwo radości:)

jak lubi rysować to w sklepach są takie fajne rolki z papierem. bardzo użyteczna rzecz. sama widziałam to u córki w przedszkolu i zdecydowałam się na zakup. Później tylko wymieniasz rolkę a papier możesz obcinać na dowolną długość (coś na kształt papieru toaletowego - sorry za porównanie)

Można postawić też na takie specjalne farbki do malowania ścian które są całkowicie ścieralne,tym bardziej jeżeli dziecko ma zapędy aby właśnie tam rysować i pokazywać swoje zdolności:) Jeżeli nie to zestaw normalnych kolorowanek także znakomicie się sprawdzi.

świetna sprawa z tymi farbkami do malowania ścian. musze poszukać na kabum.pl. A ty gdzie kupowałaś? Rzeczywiscie są całkowicie ścieralne?

reklama
Podobno tak i faktycznie takie farbki są ścieralne,ale nigdy ich nie używaliśmy więc nie wiem ile w tym prawdy:) Jeżeli nasze dziecko ma takie artystyczne zapędy to z pewnością warto. Ja ze swojej strony polecam bajkowe ubranka,z których na pewno bezie wiele radości:)

Do góry