agaaataaaa
Fanka BB :)
No tak, ja mialam.juz wymarzone imię wybrane dla dziewczynki, ale jak szliśmy na pierwsze.prenatalne to ja czułam w kościach że to będą chłopaki, tak czułam, ale mężowi nie mówiłam,.ale jak lekarz na USG pokazał siusiaki i że to pewne już w zasadzie było od tego 12 tyg to widziałam że mój mąż aż miał łzy w oczach i taki dumny wyszedł. Także no nieważne, ważne żeby były tylko zdrowe.Tak jak nie mam pamięci tak Ciebie wyjątkowo kojarzę właśnie ze starań, że strat, i z bliźniaków słuchaj, z dziewczynką jeszcze nic straconego fajne imiona!
Ja całe życie myślałam że każda kobieta, każda przyszla matka marzy o dziewczynce. Wręcz było mi szkoda dziewczyn, którym rodzili się chłopcy... Dopóki sama nie zaszlam w ciążę. Od początku czulam że będzie chłopiec, wymarzyłam go sobie, i mam chociaż mam siostrę, kuzynki, w rodzinie zdecydowanie rządzą dziewczyny i z chłopcami nie mialam nigdy doczynienia, trochę się bałam jak podołam temu testosteronowi boję się tylko, żeby teraz nie wyrósł na mamisynka
A na kolejne to chyba już nie będziemy się decydować, ja myślałam o dwójce, chociaż mąż chciał wiecej ale zobaczymy jak blizniaki przeżyjemy
Nie wyrośnie, chcoiaz coś jest takiego że córeczki tatusia są a synkowie mamusi
Wlansie u mojego brata tak jest i mi mówił że zoavzczysz że chłopaki będą za Tobą biegać.