Tak, te cudeńko ma wiele zastosowań. Przydaje się też przy pupce dzieckaWiesz co , ja clotrimazolum to stosowałam , ale gdy leczyłam mojego kota miał problemy skórne i Pani weterynarz poleciła
reklama
agaaataaaa
Fanka BB :)
Clotrimazol tak oczywiście j ja jeszcE polecam do podmywania się Tantum rosa. Tylko nie irygacje tylko do podmywania, pamiętam jak mialam mega świąd i infekcje, chodzić aż nie mogłam tak swedzialo, a byłam na wyjeździe. Poszłam do apteki i kupiłam Tantum rosa, rozrobilam w butelce z wodą i przemyślałam parę razy dziennie. Jakaz to była ulga. Teraz za każdym razem jak czuje jakiś dyskomfort tam to od razu się zabieram za Tantum rosa. Na porodówkę też będę zabierac ze sobą a i potem osuszlam tylko ręcznikiem papierowym albo papierem, na pewno nie ręcznikiem, to siedlisko bakterii
Muszę zapisać Tantum rosa na swoją listę rzeczy do porodu w takim razieClotrimazol tak oczywiście j ja jeszcE polecam do podmywania się Tantum rosa. Tylko nie irygacje tylko do podmywania, pamiętam jak mialam mega świąd i infekcje, chodzić aż nie mogłam tak swedzialo, a byłam na wyjeździe. Poszłam do apteki i kupiłam Tantum rosa, rozrobilam w butelce z wodą i przemyślałam parę razy dziennie. Jakaz to była ulga. Teraz za każdym razem jak czuje jakiś dyskomfort tam to od razu się zabieram za Tantum rosa. Na porodówkę też będę zabierac ze sobą a i potem osuszlam tylko ręcznikiem papierowym albo papierem, na pewno nie ręcznikiem, to siedlisko bakterii
agaaataaaa
Koniecznie, nawet na szkole rodzenia nam wczoraj o tym przypominała położna idealne na regenerację po porodzieMuszę zapisać Tantum rosa na swoją listę rzeczy do porodu w takim razie
Ja tantum Rose rozrobilam w buteleczce ze spreyem, takiej podróżnej. I mialam w torbie do porodu, bo tak polecały mama lama podobno złoto. Mi akurat się nie przydało, bo nie bylam nacinana, ani nie pękłam. Ale warto znać taki patent.
@agaaataaaa kojarzę Ciebie z bliźniaczej ciąży! jak się czujesz? Który tc?
agaaataaaa
A dzięki że pytaszTak, dziś 30+6. Brzuch już duży i że spaniem ciężko. Jeden gnojek mi się wbija w zebra nogami a drugi główka@agaaataaaa kojarzę Ciebie z bliźniaczej ciąży! jak się czujesz? Który tc?
W pon byłam na USG 3 trymestru i jeden waży 1780 a drugi 1530 wszytsko ok z nimi także najważniejsze, ale mam już co nosić. Niby mam termin na styczeń, ale chyba to może być grudzień jednak pod choinkę
Uuu stara, to już tuż tużA dzięki że pytaszTak, dziś 30+6. Brzuch już duży i że spaniem ciężko. Jeden gnojek mi się wbija w zebra nogami a drugi główka
W pon byłam na USG 3 trymestru i jeden waży 1780 a drugi 1530 wszytsko ok z nimi także najważniejsze, ale mam już co nosić. Niby mam termin na styczeń, ale chyba to może być grudzień jednak pod choinkę
Wchodzi w grę poród sn, czy cc?
Podziwiam niesamowicie!
agaaataaaa
CC tylko i wyłącznie, nie wyobrażam sobie snUuu stara, to już tuż tuż
Wchodzi w grę poród sn, czy cc?
Podziwiam niesamowicie!
Ogólnie to nie wiem co to będzie z karmieniem i że wszytskim, to będzie mój pierwszy raz także niezły hardcore na początek
reklama
Od razu na głęboką wodę ja uważam że mój poród był przepiękny, i chciałabym to przezyc jeszcze raz. Tylko był pojedynczy, więc to zupełnie co innego. Ale dzis czytałam o czworaczkach urodzonych sn, więc chyba się daCC tylko i wyłącznie, nie wyobrażam sobie sn
Ogólnie to nie wiem co to będzie z karmieniem i że wszytskim, to będzie mój pierwszy raz także niezły hardcore na początek
Podziel się: