Dziewczyny, a te kosmetyki Nivea Baby sa od pierwszego dnia zycia?? Bo ja wlasnie je kupilam ale na nich nie ejst napisane nic na ten temat i sie tak zastanawiam?
zaprawione w bojach mamusie kupują więc pewnie od pierwszych dni życia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a te kosmetyki Nivea Baby sa od pierwszego dnia zycia?? Bo ja wlasnie je kupilam ale na nich nie ejst napisane nic na ten temat i sie tak zastanawiam?
Ja kupiłam baby nivea sensitive - do stosowania po 1 m-cu zycia - tak jest napisane na opakowaniu.
Dziewczyny bo tu tak o kosmetykach dla maluszka, a ja mam pytanie, czym myc krocze po porodzie? gdy będę się kąpała w szpitalu, wzięłam ze sobą mydełko ,,bobas" bo takiego używam, ale nie wiem czy można nim później myć krocze, czy płynem do higieny intymnej, cz tylko wodą?
może to oznaczć np.ilość prań z danego opakowania. jeśli jest saszetka z 1 czyli porcja na 1 pranie a butla płynu np na 11 prań. tak mi się wydajeA więc kochane chciałabym zapytać o proszek LOVELA , a dokładnie o to iżżżż... mam mleczko do prania Lovela i tam jest narysowany prostokącik tak jakby z koszem i ciuchami i czerwona cyfra 1 , a tesciowa kupiła prosze i jest na nim tak samo tylko w prostokąciku 11 czy to oznacza od którego miesiąca można w nim prac???? czy cio to znaczy?? Bo na internecie wyczytałam ze ogólnie proszki i mleczka LOVELA są przystosowane dla dzieci od 1wszego dnia zycia noworodka , więc co znaczy to 1 i np 11 ??
może to oznaczć np.ilość prań z danego opakowania. jeśli jest saszetka z 1 czyli porcja na 1 pranie a butla płynu np na 11 prań. tak mi się wydaje