reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co myslicie?

reklama
Tak to wyglada owulacja +\- 21/22

Załączniki

• F922E20E-0D8A-490A-BE96-00C8A0F87319.png
    F922E20E-0D8A-490A-BE96-00C8A0F87319.png
    79,7 KB · Wyświetleń: 84
Czy tylko mi się wydaje, że ta kreska jest za blisko drugiej?
na szczęście o ciąży nie świadczy odległość kreski testowej od kontrolnej a pojawienie się choćby bladej kreski testowej. Nie mieszajmy dziewczynie w głowie, tym bardziej że napisała że mieszka w Norwegii i ma inny test niż dostępne u nas

na szczęście o ciąży nie świadczy odległość kreski testowej od kontrolnej a pojawienie się choćby bladej kreski testowej. Nie mieszajmy dziewczynie w głowie, tym bardziej że napisała że mieszka w Norwegii i ma inny test niż dostępne u nas
Ale może to świadczyć o wadliwym teście.

Kurcze, no nie wiem, mieszkam w Norwegii i moze troche inne testy, jutro z porannego zrobie clearblue i zobaczymy, z beta u Nas ciezko, ale szukam, czy zrobie gdzies prywatnie
a jaki test to jest? Optima coś tam ? Bo podobnie wyglada do mojego, to sobie porównaj te kreski.

Załączniki

• IMG_7608.jpeg
    IMG_7608.jpeg
    73,7 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry