reklama
Roxana1889
Zaangażowana w BB
Kinnia95
Fanka BB :)
Jeśli będziesz miała możliwość zrobienia bety zrób betę. Ona da 100% pewności czy to ciaza czy nie.Tak to wyglada owulacja +\- 21/22
Sarenka1993
na szczęście o ciąży nie świadczy odległość kreski testowej od kontrolnej a pojawienie się choćby bladej kreski testowej. Nie mieszajmy dziewczynie w głowie, tym bardziej że napisała że mieszka w Norwegii i ma inny test niż dostępne u nasCzy tylko mi się wydaje, że ta kreska jest za blisko drugiej?
jasani
Ale może to świadczyć o wadliwym teście.na szczęście o ciąży nie świadczy odległość kreski testowej od kontrolnej a pojawienie się choćby bladej kreski testowej. Nie mieszajmy dziewczynie w głowie, tym bardziej że napisała że mieszka w Norwegii i ma inny test niż dostępne u nas
KarolinaDD
a jaki test to jest? Optima coś tam ? Bo podobnie wyglada do mojego, to sobie porównaj te kreski.Kurcze, no nie wiem, mieszkam w Norwegii i moze troche inne testy, jutro z porannego zrobie clearblue i zobaczymy, z beta u Nas ciezko, ale szukam, czy zrobie gdzies prywatnie
Załączniki
Roxana1889
Zaangażowana w BB
Roxana1889
Zaangażowana w BB
Metode+ gravidtest z Apotek1a jaki test to jest? Optima coś tam ? Bo podobnie wyglada do mojego, to sobie porównaj te kreski.
Sarenka1993
daj znać jak zrobisz betę, kreseczki coraz ciemniejszeChyba jednak nie, zrobilam jeszcze jeden dla pewnosci i druga kredka jest w identycznej odleglosci
reklama
Roxana1889
Zaangażowana w BB
U Nas w Norwegii robienie bety nie jest praktykowane….. ogolnie ciaze prowadzi sie dopiero od 12 tygodnia, napisalam juz do mojej Pani doktor i szukam prywatnie ale moze byc ciezko…..daj znać jak zrobisz betę, kreseczki coraz ciemniejsze