reklama
Heh a o tym podnoszeniu pisałam kiedyś i któraś stwierdziła, że to przesądy...a jednak. Jednak lepiej dmuchać na zimne.
A co do farbowania, ja od początku lecę z tymi moimi czerwonymi i nie jest źle. Ostatnio zauważyłam nawet, że dłużej się trzymają i intensywniejsze wychodzą.
A co do farbowania, ja od początku lecę z tymi moimi czerwonymi i nie jest źle. Ostatnio zauważyłam nawet, że dłużej się trzymają i intensywniejsze wychodzą.
ja tez farbuje, sama jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby cos nie wyszlo a z tymi rekami to prawda, mnie ciotka przed tym ostrzegala ale jak juz termin sie zblizal to zaszalalam z porzadkami w domu i co... na drugi dzien na porodowce wyladowalam aaa jeszcze sperma powoduje wydzielanie oksy
paola890411
Fanka BB :)
Akurat z rękami to chyba nie przesąd Mi też lekarka mówiła, żeby nie trzymać długo rąk do góry- ale to chyba też nie oksyt. tylko bardziej naciąganie mięśni -CHYBA
edda89
Fanka BB :)
a mi zaś moja siostra mówiła, że np pod koniec ciąży jak sie tak podnosi ręce to maluchowi robi się więcej miejsca w brzuszku i przez to łatwiej może się owinąć pępowiną. No ale też nie wiem. Raczej nie wypróbuje.
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
Nie wolno za dużo jeść!!!- niestety:--)
reklama
o to jest prawda, bo sie w nic po porodzie nie zmiescimyNie wolno za dużo jeść!!!- niestety:--)
z podnoszeniem rak to raczej naciaganie wszystkiego do gory jak ktos sie przemeczy to wiadomo ze mozna szybciej na porodowka trafic, ja na razie nic nie dzwigam tylko corke a reszta niech sie chlopy zajmuja
Podziel się: