reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co kupić 2 latkowi na Mikołaja i Święta?

reklama
To chyba @ZielonaMamma. Mówiła o chicoo Billy i chicoo fiat
o To chyba chodzi o mnie :) Pisałam na innym wątku o Chicco Billy i Fiat, które są zdalnie sterowane kierownicą. Niezmiennie polecam :)

Podczytuję też ten wątek i szukam inspiracji :)

312909891_803613004260937_4635285307729132399_n.jpg

:)

Dziewczyny BARDZO Wam dziękuję za wszystkie odpowiedzi naprawdę świetne pomysły. Na Mikołaja kupiłam konika dla mojej dwójki, już czeka w ukryciu, a na Święta zdecydowanie idziemy w autka :D Kupimy tor i jakieś zdalnie sterowane :)

A co myślicie o stoliczku edukacyjnym dla roczniaka?
Dobry pomysł? Wasze dzieci miały /lubiły /bawiły się tym? Polecacie jakoś konkretny?

Dobry pomysł? Wasze dzieci miały /lubiły /bawiły się tym? Polecacie jakoś konkretny?
Moje miały z Clementoni. Jedna z mniej używanych zabawek, a miejsce zajmuje. W dodatku nikt tego nie chce kupić jak chcę sprzedać z odbiorem osobistym, bo nie wiem jak spakować 😕

Też mi się wydaje,że to jedna z takich zabawek, która zajmuje nieadekwatnie dużo miejsca do atrakcyjności dla dziecka. Wiem jak by było u mnie, ekscytacja przez jakiś czas, a później by nie denerwowało gabarytami 😅

Moje miały z Clementoni. Jedna z mniej używanych zabawek, a miejsce zajmuje. W dodatku nikt tego nie chce kupić jak chcę sprzedać z odbiorem osobistym, bo nie wiem jak spakować 😕
Też mi się wydaje,że to jedna z takich zabawek, która zajmuje nieadekwatnie dużo miejsca do atrakcyjności dla dziecka. Wiem jak by było u mnie, ekscytacja przez jakiś czas, a później by nie denerwowało gabarytami 😅

Wydaje mi się, że standardowo dużo zależy do dziecka. Przy pierwszym dziecku szału nie było. Za to drugie uwielbiało. U mniej akurat z miejscem nie ma problemu więc pod tym kątem też luzik. Mieliśmy model od FP

Przechwytywanie.JPG

Moi mieli z Fischer Price. Syn długo się nim bawił i bardzo lubił, córka nieco mniej. Także wszystko zależy od dziecka.

reklama
Hej dziewczyny,
Jak tam Mikołajki w Waszych domach ? Mam nadzieję,że dzieci zadowolone 😊 u nas jest szaleństwo, dziękuję za polecenie konika Rodeo. Moje dzieci teraz go karmią, jeżdżą na nim, jedno wozi drugie. Konik rży, chrupie przy jedzeniu marchewki, gra kowbojskie melodie 😅 fajna sprawa

Załączniki

• received_443790854626527.jpeg
    received_443790854626527.jpeg
    171,1 KB · Wyświetleń: 43
Do góry