To chyba @ZielonaMamma. Mówiła o chicoo Billy i chicoo fiatKtóraś z Was poleciała w tym lub innym wątku autko zdalnie sterowane. Mogę prosić o fotkę lub link albo info gdzie kupione. Moja 2,5 latka stwierdziła, że takie by chciała
reklama
Baby-D
Zaangażowana w BB
o To chyba chodzi o mnie Pisałam na innym wątku o Chicco Billy i Fiat, które są zdalnie sterowane kierownicą. Niezmiennie polecamTo chyba @ZielonaMamma. Mówiła o chicoo Billy i chicoo fiat
Podczytuję też ten wątek i szukam inspiracji
ZielonaMamma
Fanka BB :)
Moje miały z Clementoni. Jedna z mniej używanych zabawek, a miejsce zajmuje. W dodatku nikt tego nie chce kupić jak chcę sprzedać z odbiorem osobistym, bo nie wiem jak spakowaćA co myślicie o stoliczku edukacyjnym dla roczniaka?
Dobry pomysł? Wasze dzieci miały /lubiły /bawiły się tym? Polecacie jakoś konkretny?
CallMePoppy
Zaciekawiona BB
Też mi się wydaje,że to jedna z takich zabawek, która zajmuje nieadekwatnie dużo miejsca do atrakcyjności dla dziecka. Wiem jak by było u mnie, ekscytacja przez jakiś czas, a później by nie denerwowało gabarytami
olka11135
Fanka BB :)
Moje miały z Clementoni. Jedna z mniej używanych zabawek, a miejsce zajmuje. W dodatku nikt tego nie chce kupić jak chcę sprzedać z odbiorem osobistym, bo nie wiem jak spakować
Też mi się wydaje,że to jedna z takich zabawek, która zajmuje nieadekwatnie dużo miejsca do atrakcyjności dla dziecka. Wiem jak by było u mnie, ekscytacja przez jakiś czas, a później by nie denerwowało gabarytami
Wydaje mi się, że standardowo dużo zależy do dziecka. Przy pierwszym dziecku szału nie było. Za to drugie uwielbiało. U mniej akurat z miejscem nie ma problemu więc pod tym kątem też luzik. Mieliśmy model od FP
A co myślicie o stoliczku edukacyjnym dla roczniaka?
Dobry pomysł? Wasze dzieci miały /lubiły /bawiły się tym? Polecacie jakoś konkretny?
Cookie_
Moderator
Moi mieli z Fischer Price. Syn długo się nim bawił i bardzo lubił, córka nieco mniej. Także wszystko zależy od dziecka.A co myślicie o stoliczku edukacyjnym dla roczniaka?
reklama
CallMePoppy
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny,
Jak tam Mikołajki w Waszych domach ? Mam nadzieję,że dzieci zadowolone u nas jest szaleństwo, dziękuję za polecenie konika Rodeo. Moje dzieci teraz go karmią, jeżdżą na nim, jedno wozi drugie. Konik rży, chrupie przy jedzeniu marchewki, gra kowbojskie melodie fajna sprawa
Jak tam Mikołajki w Waszych domach ? Mam nadzieję,że dzieci zadowolone u nas jest szaleństwo, dziękuję za polecenie konika Rodeo. Moje dzieci teraz go karmią, jeżdżą na nim, jedno wozi drugie. Konik rży, chrupie przy jedzeniu marchewki, gra kowbojskie melodie fajna sprawa
Załączniki
Podziel się: