reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co kupić 2 latkowi na Mikołaja i Święta?

Mój syn niebawem będzie miał 3,5, ale od ponad roku szaleje za kolejka! Można kupić zestawy w lidlu- drewniane tory, kilka plastikowych musi być, samojezdna kolejka i kilka bajerów. Syn uwielbia- w tym roku dostanie kolejny zestaw, żeby rozbudować trasę.

reklama
A właśnie, jeszcze z zabawek. Synek w zeszłym roku dostał kuchnię z Ikei, zestaw plastikowych garnków, miseczki, sztućce i drewniane warzywka na magnes. To był tak super udany prezent, że ciągle jest w użyciu, prawie codziennie, a już przecież rok minął. Zapomniałam o niej, bo traktuję już jako stały element wyposażenia jego pokoju 😁
Stara, ja Cie miło zaskoczę - ten garaż ma nie 2, a 3 korbki! Twój maluch oszaleje 😁
Identycznym bawiłam się w dzieciństwie 😍
Czyli popołudnie wolne, jak tylko dostanie 😁

To był mój wątek 😁 a zamówiony przeze mnie parking czeka na Mikołajki, wczoraj dotarł 🙂 i ma 2 korbki! Z Wadera. Myślę, że się będzie bawił. Z miesiąc temu dostał Zamek Imaginext i codziennie, po 2-3 godziny się nim bawi. A taka niepozorna zabawka 😳

Fantastycznie, parking wydaje się wspaniały! Dla takiego małego szkraba chyba będzie w pełni do ogarniecia :D

To u nas na pokladzie tez jest energiczna 2,5latka i jej serce skradł konik Rodeo z chicco, ma go na spółkę z młodszym bratem i konik ma z nimi prawdziwy dziki zachód 😂 córka na nim jeździ, karmi go bo w zestawie jest taka marchewwczka i jak mu ją daje to słychać ze konik ją chrupie, oczywiscie karmi go tez wszystkimi innymi dostępnymi w mieszkaniu rzeczami 😄 młodszy syn z kolei ma radochę, bo konik mruga oczami i ma sporo wgranych dzwięków. Ogolnie dziecko może się wyszaleć jeżdżąc, a potem wyciszyć karmiąc konika. A mamuśka zyskuje bezcenną chwilę dla siebie 😃

Załączniki

• 6c5c3b17-2d54-4471-ad44-43f0a34e2e42.jpeg
    6c5c3b17-2d54-4471-ad44-43f0a34e2e42.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 83
To u nas na pokladzie tez jest energiczna 2,5latka i jej serce skradł konik Rodeo z chicco, ma go na spółkę z młodszym bratem i konik ma z nimi prawdziwy dziki zachód 😂 córka na nim jeździ, karmi go bo w zestawie jest taka marchewwczka i jak mu ją daje to słychać ze konik ją chrupie, oczywiscie karmi go tez wszystkimi innymi dostępnymi w mieszkaniu rzeczami 😄 młodszy syn z kolei ma radochę, bo konik mruga oczami i ma sporo wgranych dzwięków. Ogolnie dziecko może się wyszaleć jeżdżąc, a potem wyciszyć karmiąc konika. A mamuśka zyskuje bezcenną chwilę dla siebie 😃

Wygląda bardzo ciekawie, u mnie te jest jeszcze młodsza latorośl na pokładzie 😉😊 a to karmienie jest jakoś interaktywne?

Wygląda bardzo ciekawie, u mnie te jest jeszcze młodsza latorośl na pokładzie 😉😊 a to karmienie jest jakoś interaktywne?
jezeli jest młodsze rodzeństwo to uważam, ze to jest świetny wybór, szczególnie, ze w zestawie też są płozy więc można z niego zrobić na początek konia na biegunach wlasnie dla takich mniejszych dzieciaczkow :) a co do karmienia, to tę marcheweczkę zbliża się do pyszczka konika i słychać dźwięk chrupania, moja corka się tym zachwyca, ale ona kocha zwierzątka i wszystko, co związane z karmieniem ich 🙂

Na mikołaja kupiliśmy zestaw aerodynamiczny a na gwiazdkę coś z duplo.

Załączniki

• Screenshot_20221126-121643_Chrome.jpg
    Screenshot_20221126-121643_Chrome.jpg
    264,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry