usg będę miała bo moje koleżanki co w tym szpitalu miały wizyty to po 12 tyg to miały usg. na miejskim forum też czytałam, że większość nie robi problemu jak się poprosi u nich i sprawdzą przezierność. poza tym na wezwaniu do szpitala mam jak byk napisane, że najpierw mam usg, a potem spotkanie z położnikiem
reklama
T
taycia
Gość
A w jakim szpitalu rodzisz?
Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Czy ktoras moze mi polecic dobrego, milego GP w Galway?
Czy ktoras moze mi polecic dobrego, milego GP w Galway?
Ostatnia edycja:
asiuasiu1
hej dziewczyny ja jestem w 2 ciazy i chcialam sie was zapytac czy wiecie moze jak w 2 ciazy wygladaja wizyty w szpitalu czy tak jak w 1 czyli jeden miesiac gp jeden szpital? pozdrawiam
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Tak samo,żadnych różnic czy to pierwsza czy następna ciążahej dziewczyny ja jestem w 2 ciazy i chcialam sie was zapytac czy wiecie moze jak w 2 ciazy wygladaja wizyty w szpitalu czy tak jak w 1 czyli jeden miesiac gp jeden szpital? pozdrawiam
asiuasiu1
dziekuje ci za szybka odpowiedz tak sie wlasnie zastanawialam 1 wizyte mam na 2 stycznia ale bylam w polsce wiec przy okazji bylam u ginekologa i okazalo sie ze oprocz cysty o ktorej wiedzialam mam 3 male krwiaki dostalam luteine 3 razy dziennie i tak sobie myslalam ze jak rzadziej beda wizyty to bede sie troche obawiac co z tymi krwiakami
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Spokojnie, jeśli o wszystkim powiesz na tej wizycie2 stycznia to na pewno dobrze się Tobą zajmą, weź jakieś zdjęcia USG czy co tam masz i będzie ok.
asiuasiu1
no wlasnie ze nie dal mi zadnych zdjec dopiero pozniej jak wyszlam to sobie pomyslalam hmm a dlaczego ja zadnych zdjec nie mam z tego wszystkiego nawet nie powiedzialam zeby mi dal no nic po prostu powiem zeby sprawdzili bo moze na co licze sie wchlonely
reklama
asiuasiu1
czesc dziewczyny to znowu ja mam do was ogromna prosbe czy ktoras z was miala w Irlandii porod posladkowy czy robia w zwiazku z tym cesarke czy naturalnie trzeba rodzic. Jestem w 32 tyg i dziecko jest ulozone wlasnie posladkami i obawiam sie ze tak juz zostanie,moze ktoras z was mi powie jak to tutaj wyglada (bede rodzila w cork uniwersity hospital).pozdrawiam