reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
kwiatywewłosach,ale mas zsłodkiego syneczka!
martag,mój Oliś pod koniec jedzenia tak uwodzicielsko patrzy mi w oczy,gładzi po cycku i szczypie,potem się śmieje z sutkiem w buzi,że normalnie wybucham śmiechem! Mały uwodziciel mi rośnie,a jakie oczka skubany puszcza!
martag,mój Oliś pod koniec jedzenia tak uwodzicielsko patrzy mi w oczy,gładzi po cycku i szczypie,potem się śmieje z sutkiem w buzi,że normalnie wybucham śmiechem! Mały uwodziciel mi rośnie,a jakie oczka skubany puszcza!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mojego Szkraba też naprawdę mogę pochwalić bo idzie spać o 20.00 (kąpiemy między 17 a18) i śpi praktycznie do samego rana,budzi się około 4.00 ,zje gdzies 60 ml. i dalej w kimonko.
ale wam zazdroszcze ja mam pobudkę co dwie godziny a ostatnio co godzine bo małego dziąsła swędzą!
i muszę się pochwalć że od paru dni ładnie się bawi grzechotką sam ją trzyma w rączkach w fotoalbumie wkleiłam zdjątka a wczoraj trzy razy świadomie obrócił sie mz brzuszka na plecki a ile miał przy tym radości! czwarty raz kuz nie umiał i straszne go to zezłościło
i muszę się pochwalć że od paru dni ładnie się bawi grzechotką sam ją trzyma w rączkach w fotoalbumie wkleiłam zdjątka a wczoraj trzy razy świadomie obrócił sie mz brzuszka na plecki a ile miał przy tym radości! czwarty raz kuz nie umiał i straszne go to zezłościło
I mo Mikus nauczyl sie dzisiaj obracac z brzuszka na plecki. Zostawilam go na brzuszku, wracam z kuchni, a on juz na pleckach No to znowu go na brzuszek, to on troszke powalczyl i buch znowu na plecki, ale trzeci raz juz niie mogl, ale sie wsciekal Chyba jeszcze nie robil tego tak calkiem swiadomie, ale zawsze...:-)
A jak sie chichra, wystarczy sie do niego odezwac, a nie raz tylko spojrzec, a on juz pieje z radosci Podczas karmienia, to odwracam glowe w druga strone, bo jak tylko zabaczy ze na niego patrze to zaczyna sie smiac i po jedzeniu:-)
M
megii*
Gość
Olu Michał robi podobnie tylko jak skończy jeśc, to się do mnie tak pięknie szczerzy, że mam ochotę Go zjeśc. Poza tym śmieje się w głos i piszczy z radości i zaczyna podnosic główkę do siedzenia.
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mój od wczoraj podnosi ładnie główkę jak leży na pleckach ale to tak się zaweźmie że wydaje się że zaraz usiądzie i coraz wiecej gugai nie tylko jużga ,gu ale ma,mu joi nireaz wychodzą z tego śmieszne słówkaale gadamy sobie ,każdy po swojemu
Podziel się: