reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
No jeszcze mam tego kudłatego , jakby co ,jemu podobają się już dziewczyny.A ja mu mówię tak :synu podrywaj dopóki masz loki na głowie
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Nie no jedzowata raczej nie będe a Oskarek jak bedzie taki jak Kamiś to będzie luz
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
hehe,ale z was swatki;-)
Moje dziecko dzis dostało ode mnie 3 książeczki z bajkami ale zasnęło przy jedzeniu i nie zdąrzyłam bajki mu przeczytać na dobranoc...
Dzis zauważyłam,że Oli prawie sam przekręca się sie z brzuszka na plecy,zapiera się rączką i odpycha,moja mama mu troszkę pomogła i cyk na plecki! Tak samo jest na etapie "co do rączki to do buzi":-) Jak go położe na poduszce to od razu łepek przyciąga do klatki i drze sie ,żeby go łapać za rączki i podnosić do siadania,a najbardziej lubi jak ktos go nosi i pokazuje wszystko i uwielbia ze mną śpiewac "pieski małe dwa" :-) drze się głosniej niż ja!
Z czerwcówek wyczaiłam linki do piosenek,zaraz wam wciągnę;-)
Moje dziecko dzis dostało ode mnie 3 książeczki z bajkami ale zasnęło przy jedzeniu i nie zdąrzyłam bajki mu przeczytać na dobranoc...
Dzis zauważyłam,że Oli prawie sam przekręca się sie z brzuszka na plecy,zapiera się rączką i odpycha,moja mama mu troszkę pomogła i cyk na plecki! Tak samo jest na etapie "co do rączki to do buzi":-) Jak go położe na poduszce to od razu łepek przyciąga do klatki i drze sie ,żeby go łapać za rączki i podnosić do siadania,a najbardziej lubi jak ktos go nosi i pokazuje wszystko i uwielbia ze mną śpiewac "pieski małe dwa" :-) drze się głosniej niż ja!
Z czerwcówek wyczaiłam linki do piosenek,zaraz wam wciągnę;-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
fajne ,dobrze że znalazłaś taką stronkę ,bo można sobie przypomnieć te wszystkie wierszyki i są naprawdę fajniutkie dla naszych szkrabów:-)
reklama
Olu,my też jesteśmy na etapie piesków...
A Kamilek Wiolu ma faktycznie takie loki,że nie jedna kobitka mogłaby mu ich pozazdrościć...I w sumie,co do swatania,to Kamilek i starszy i bardziej doświadczony będzie...Hmmm...Czemu nie...;-)
A Kamilek Wiolu ma faktycznie takie loki,że nie jedna kobitka mogłaby mu ich pozazdrościć...I w sumie,co do swatania,to Kamilek i starszy i bardziej doświadczony będzie...Hmmm...Czemu nie...;-)
Podziel się: