reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
moje dziecko nauczyło się...pluć! Normalnie puszcza bąble ustami i robi "prrrrr",hihi! I bardzo mu się to spodobało! Poza tym ogląda stale swoje rączki a jak mu pokazałam jego stopki to tak się śmiał,że aż się zanosił!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja przy tych ćwiczeniach jak pokazujemy sobie nogi Oskarka to sama się chichram a dziś to aż zapiszczał i zdziwił się tym odgłosem Super są te ćwiczenia ,dobra zabawa dla dzieciątek
Z tymi ćwiczeniami to prawda ) moja też sie cieszy jak ją gimnastykuję. Pierwszym razem jak zobaczyła swoje nóżki to patrzyła na nie jak na UFO, nie wiedziała co to , ale teraz sie uśmiecha.Ja z moją malutką podchodze codziennie do wielkiego lustra (mamy takie na całą ścianę) i ona strasznie lubi na siebie patrzeć. Śmieje sie mały głupol do siebie, gaworzy, dotyka rączkami, mamy niezły ubaw jak na nią patrzymy. Jak ma zły nastrój to podchodzę do lustra i ona zaczyna się żalić do swojego odbicia )))
Ale sprytne te lipcowe maluszki!!!
Moj swoje nozie odkryl dokladnie w trzecim miesiaczku a lusto to takze jest ciekawostka dla niego!!! Uwielbia sie w nim przegladac i cieszy sie tylko nie wiem czy mysli ze to ktos inny czy sie poznaje?
Moj swoje nozie odkryl dokladnie w trzecim miesiaczku a lusto to takze jest ciekawostka dla niego!!! Uwielbia sie w nim przegladac i cieszy sie tylko nie wiem czy mysli ze to ktos inny czy sie poznaje?
Kreciku ja też sie zastanawiam czy ona wie że to ONA ))) śmieje sie dosłownie w głos!!!Aneczko chetnie bym sie pochwaliła ale jak na razie nie mogę przesyłać plików na bb-chyba mam złą przeglądarkę (mozilla thunderbird) i nie działa mi bb jak trzeba
reklama
Oj rozwijają sie nasze pociechy z dnia na dzień-moja trzyma juz sama buteleczkę z herbatką )))) oczywiście jeszcze ją asekuruję ale wychodzi jej to coraz lepiej i ostatnio praktycznie nie musiałam wcale trzymać jej butli-sama nieźle sobie poradziła
Podziel się: