reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co już umiem - mamy dzielą się swoimi radościami

MIchałek od kilku dniach zaczal juz tak nawijac. Wczoraj wieczorem,np mowil da-da a raczej dzja-dzja i tak przy tym wywyjał jęzorkiem, ze myślałam ze skonam. Juz coraz czesciej jak cos mowi to juz tak inaczej uklada usta, no i uzywa juz jezyka.

reklama
Oki to tera ja :-D

Mój syn wyczaił że może skakać :-) Leży na brzuszku - jak się o coś oprze nogami - bo juz szaleje na łóżku - znaczy się on teraz ma akcje obracania się na rączkach na prawo lewo:-)....

Kontynuując - leży na brzuszku i na nogach się odbija do rąk ;-D taka śmiesna pozycja :-)

Michaliński zaczyna nam właśnie raczkować :-) Zaczyna, bo to takie w sumie podskoki. Turla sie bez przerwy, teraz w basenie to ma miejsca tyle, ze ostatnio naliczylam 7 przewrotow prawie bez przerwy:-D nie wiem czy do tego irl. mleka jakiegos szaleju dodaja:-D:-) ale poprostu mam tak zywe dziecko, ze, nie wiem co to bedzie jak zacznie nam chodzic:laugh2: Nasi znajomi, az nie dowierzaja jak widza go w akcji, a smiechu co ne miara bo zazwyczaj na koniec turlania robi takie glosne prrrrrrrrr ustami:-):-D:-D A z newsów to moge wam powiedziec, że mój mezczyzna ostatnio coraz czesciej spi sobie na boczku:tak: i czasem przekreca sie na brzuszek podczas snu:tak:
Pozdrawiam no i piszcie cos

mój tez staje przy ławie i pokula sie do niej:-) raz na plecy raz na brzuch i juz przy ławie i wstaje po nodze go góry:-)
i gaduli bla i baba a jak mówie do niego mama mów to sie hihra:-D:-D

Jasiek też powoli przymierza się do raczkowania ale do Bartusia i Mikołaja mu daleko...
Za to pięknie mówi mama( choć nie do mnie;-)), baba, robi kosi-kosi, a od wczoraj kręci główką robiąc "nie, nie, nie" i wychyla główkę robiąc a kuku:-D

a moja mala gaduli:
tatatata, baba, lalalal, nawet raz wyszlo jej glupi hahahhaaha
kula sie na boki lecz do raczkownaia sie nie bierze ale do stania i chodzenia owszem choc sama jeszcze nie wstala na szczescie
umie tez robic papa i akuku:)

reklama
Nasz Amadeuszek ma na dzień dzisiejszy 7 miesięcy i tydzień i samodzielne siedzenie bez podparcia ma opanowane od przeszło miesiąca w chodziku pędzi po mieszkaniu jak torpeda, raczkowanie też mu wychodzi na krótkie dystanse, a gdy się go potrzymie za rączki przebiera nóżkami jak by biegi trenował :-) co do rozmowy to nadaje za całą rodzinke mama tata baba dziadza am mniam dada daj genia i jogi-gogi ostatnio sobie upodobał :rofl2:

Załączniki

• najnowsze 023.jpg
    najnowsze 023.jpg
    100,8 KB · Wyświetleń: 65
Do góry