reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co już umiem...czyli postępy rozwojowe i zachowanie Naszych Maluszków ;-)

Net-ka, moja też robi fikołki w przód... Tzn. myśli że robi w przód, bo ląduje jak popadnie (na łóżku oczywiście) :)

reklama
U nas zaczęło się na łóżku a teraz na dywanie- z różnym skutkiem... Dotyka głową podłogi i bam. Nie nadążę za nią, czasami zamieram...ale ogólnie grzeczna jest.

Mła- widzę, że nasze maluchy mają coś wspólnego. Mały zna cały alfabet - oczywiście tylko drukowane litery. był to dla nas szok. zaczęło się od liter na klawiaturze. mały cały czas pytał: a co to za literka? no to mu odpowiadaliśmy, aż nagle wziął książkę z półki przeczytał tytuł - znaczy nie dosłownie, tylko wymienił wszystkie literki na okładce. a był to SAPKOWSKI:szok:Wiem,że trudno w to uwierzyć, ale nagrałam go telefonem. umie też liczyć do 10. po polsku i po angielsku... mój M. go uczy, bo widzi jak mały chwyta. na bilansie 2latka. babka powiedziała, że Tymek ma słownictwo na 4latka:szok: zna cały wierszyk murzynek bambo, piosenkę zuzia lalka nieduża i ogórek, jedzie pociąg z daleka i mówi całe aniele boże stróżu mój

Trochę głupio, że tak się chwalę, ale jak nie wam to komu... bardzo chciałabym wam pokazać filmiki, ale nie jestem lotna w sprzęcie i nie mam pojęcia jak z telefonu przenieść je do komputera... jak M. wróci to go zmuszę by mi to porobił. buziaki.

Izu Brawo!!!U nas alfabetu nie zna Nina zaś w rozmowie mówi wszystko i wierszyki i piosenki też zna i śpiewa ;)A do tego jak tańczy to już wogle ;)).Hahaha cyrk na kołach.
To nie chwalenie się, tylko postępy. U nas z rozwojem ruchowym było na bakier zaś w innych rzeczach Ninka jest dobra ;) I tak to jest!

reklama
Do góry