reklama
kota-behemota
Q & H team
Sergi, Kuba ma tak samo z chodzeniem, sam wstaje i siada bez podparcia, chodzi trzymając się mnie za 1 palec i sumie tylko w ten sposób trzyma równowagę, na dobrą sprawę można by mu w rączkę dac jakiegoś chrupka i pewnie by poszedł sam, no ale czujny jest
kota-behemota
Q & H team
czyli jest nadzieja, że niedługo już NAPRWDĘ SAM pójdzie!!! :-)
Oj Kota Kota bedziesz miala jeszcze dosc
Pamietam jak bylam w ciazy z Fabiankiem to Marika byla na nauki chodzenia wlasnie, i tak narzekalam ze niech ona juz zacznie chodzic bo bedzie mi lzej, bo teraz z brzuszkiem to sie schylac musze itp, a jak zaczela chodzic to sie modlilam zeby ona usiadla chociaz na chwile na tylku haha
Pamietam jak bylam w ciazy z Fabiankiem to Marika byla na nauki chodzenia wlasnie, i tak narzekalam ze niech ona juz zacznie chodzic bo bedzie mi lzej, bo teraz z brzuszkiem to sie schylac musze itp, a jak zaczela chodzic to sie modlilam zeby ona usiadla chociaz na chwile na tylku haha
kota-behemota
Q & H team
Kuba chodzi SAM!!! nic nie trzyma w rączkach, chodzi po całym domu, zasuwa, jak samochodzik, zatrzymuje się, skręca, kuca, wstaje, zmienia kierunek, jakby normalnie potrafił to od zawsze!!!
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Gratuluje a widzisz Kota ostatnio sie pytalas czy Q jest jedynym grudniaczkiem który jeszcze nie chodzi a tu frrrruuu Kubinek zasuwa
reklama
Podziel się: