reklama
NiedługoMama
Aktywna w BB
Wyprzedaże są fajne, ale z drugiej strony ciężko znaleźć rozmiar, a często ciuchy są tak porozrzucane, że aż nie chce się za nie brać: brudne, pogniecione, często leżą na podłodze, a też nie wiadomo ile leżały w magazynie.
Czasem coś takiego jest organizowane w większych miastach ( kiermasz - wymiana ubrań)- można znaleźć perełki ;-)
To tak. naprawdę warto odwiedzić takie miejsce, jeśli tylko mamy możliwość.
Ja zauważyłam, że w ostatnim czasie coraz więcej ludzi chodzi w sportowych ubraniach Sama załapałam ten styl i ubieram tak bardzo często zarówno siebie jak i dzieci. Jest wygodnie i komfortowo. W tym sklepie ostatnio odkryłam ubrania dla dzieci dobrych marek w bardzo dobrych cenach. Są tam również ciuszki dla mamuś Skorzystałam z promocji i zamówiłam kilka ciuszków dla siebie i dla swoich maluchów. Wszystko dobrej jakości, oryginalne tak więc udało mi się !
Bestyja :P
Administrator
o tym co jest teraz modne zwłaszcza w dodatkach i w biżuterii opowiada nasza stylistka Magdalena Iwańska
Kreatornia stylu - BabyBoom
a juz jutro o 18.00 i w piątek o 11.00 organizujemy bezpłatne warsztaty ze stylistkami
Zapisz się na bezpłatne warsztaty - wyglądaj dobrze i czuj się świetnie - BabyBoom
Jeszcze są miejsca :-)
Kreatornia stylu - BabyBoom
a juz jutro o 18.00 i w piątek o 11.00 organizujemy bezpłatne warsztaty ze stylistkami
Zapisz się na bezpłatne warsztaty - wyglądaj dobrze i czuj się świetnie - BabyBoom
Jeszcze są miejsca :-)
tetinka
Zaciekawiona BB
http://www.facebook.com/Malkiszia
Kulki kuleczki maści wszelakiej... chyba nie ma osoby, która by teraz nie nosiła...
Załączniki
reklama
W modzie zawsze będzie "dystans" do własnego ubioru, nie podążajmy ślepo za trendami w modzie, a będziemy szczęśliwe (nie wszystko będzie do Nas pasować...), myślę, że klasyka nigdy nie wyjdzie z mody (koszt wymiany dodatków jest znacznie mniej kosztowny, niż koszt wymiany całej garderoby).
Podziel się: