reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co jest teraz modne?

Ja z Jacykowem (Pajacykowem, jak mówi mój mąż) też się w wielu sprawach nie zgadzam. Kwestię, co jest modne trzeba zawsze łączyć z kwestią wieku i kwestią co komu pasuje do figury.

mój też tak mówi :-D i zgadzam się z resztą wypowiedzi:tak: ślepe podążanie za modą jest śmieszne, różne "kwiatki" wtedy wychodzą;-)
a jazzówki też nie przypadły mi do gustu...

Jak myślicie jakie kolory są teraz na topie??

nawet nie wiem, ale akurat mi podobają się teraz pudrowe róże i fiolety... jak nigdy :-D

Jacyków kiedyś stwierdził, że pod biała bluzkę powinno się zakładać każdy kolor biustonosza oprócz białego, zgadzacie się z tym?

co do tego to ja się zgadzam, od podstawówki do białych bluzek noszę cieliste biustonosze... chyba że specjalnie ma wystawać czarny lub kolorowy latem spod topu :tak:

ja się długo bałam rurek, że powiększą mi tyłek, itp... ale kupiłam i czuję się lepiej, zgrabniej niż w szerokich spodniach:-D chociaż tyłek podkreślony :zawstydzona/y::-p
ale do legginsów i tuniki ledwo zakrywającej tyłek to się nie przekonam...

reklama
ja się długo bałam rurek, że powiększą mi tyłek, itp... ale kupiłam i czuję się lepiej, zgrabniej niż w szerokich spodniach:-D chociaż tyłek podkreślony :zawstydzona/y::-p

ja sie boje, ze uwydatnia mi dosc masywne uda. nigyd nie lubilam sie w tego typu spodniach, bo mialam nogi jak swinka .
jednak zakupialm jedne i nosilam tylko do krotkich kozaczkow, ktore automatycznie wyrownywaly szerokosc lydki i ud.

a co do legginsow mam takie samo odczucie

Jak myślicie jakie kolory są teraz na topie??

ja zauważyłam że niebieski, taki kobaltowy niebieski - przed swiętami odwiedziłam TOP SECRET i TROLLA a tam 40% asortymentu w blue !
no i kwiatki ;-)

a mnie przekonała moja ... mama ! 45 latka :-) jest po operacji ( usuwaną macicę miała) i nie może nosić spodni wiec pomyka w leginsach + tuniki i przyznaje ze taka do połowy uda w jej wieku to juz odważna sprawa ;-) ale wygląda naprawde świetnie wiec i ja się doposażyłam w leginsy ( których nie nosiłam bo ... nie ;-) ) i kilka tunik ... wygodnie tak mi

ja czuje się modnie jak dobrze sie czuje w tym co mam na sobie ... niestety wiele rzeczy oferowanych przez tzw sieciówki jest na okobiety typu "wieszak" a ja te 100 cm w cyckach mam i musze mocno przebierać zeby znaleźć coś co bedzie dobrze wyglądać na moich cyckach :-)

Roxpodobny problem mam wiec rozumie i lacze sie w bolu.Ja po ciazy a raczej po kilku mcach po porodzie przytylam 10kg - stres zrobil swoje...i cyc duzy mam...
Niebieski cosik do mnie nie przemawia bo ja raczej wszelakie odcienie brazu preferuje:)) Taka raczej ziemista jestem :D
A zauwazylam (chociaz zawsze jestem z aktualna moda do tylu), ze sweterki, bluzeczki takie dziwnie "ponaciagane" ;)) sa modne i to mi sie nawet podoba.

rox znam tem ból. Po ciązy mam 75h (a początkowo było 75C) i jak do jasnej anielki dobrać coś na tak duży biust? Reszta wisi a biust olbrzymi. Ze względu na spore rozmiary stanika modne ciuszki często odpadają... Tuniki jakoś też nie bardzo bo mam krótki i grubiutkie nóżki więc na mnie to źle wygląda. Uwielbiam sukienki i spódnice za kolano... lubię czuć się kobieco i tak staram sie ubierać. Czasem coś co jest modne ale niestety mi nie podchodza takie rzeczy jak balerinki, kolorowe rajtki itp.

a mnie przekonała moja ... mama ! 45 latka :-) jest po operacji ( usuwaną macicę miała) i nie może nosić spodni wiec pomyka w leginsach + tuniki i przyznaje ze taka do połowy uda w jej wieku to juz odważna sprawa ;-) ale wygląda naprawde świetnie wiec i ja się doposażyłam w leginsy ( których nie nosiłam bo ... nie ;-) ) i kilka tunik ... wygodnie tak mi
ja czuje się modnie jak dobrze sie czuje w tym co mam na sobie ... niestety wiele rzeczy oferowanych przez tzw sieciówki jest na okobiety typu "wieszak" a ja te 100 cm w cyckach mam i musze mocno przebierać zeby znaleźć coś co bedzie dobrze wyglądać na moich cyckach :-)

do połowy ud - jestem za:tak: ale takie ledwo do tyłka albo nawet w połowie pośladków - nieee;-)
ja mam trochę mniej w biuście (całe 4cm mniej niż Ty:-p) i też mam ten sam problem... bardzo podobają mi się koszulowe bluzeczki blisko ciała (mają takie ładne w h&m lub reserved) ale co z tego jak rozchodza mi się guziczki na biuście:crazy:

A zauwazylam (chociaz zawsze jestem z aktualna moda do tylu), ze sweterki, bluzeczki takie dziwnie "ponaciagane" ;)) sa modne i to mi sie nawet podoba.

a znajdziesz jakąś fotkę? bo chyba nie wiem o czym mówisz:-)

monikasia, violcia i Tygrynka - ale macie WIEEELKIE cycki ;-)

ja mam aktualnie, 15 miesiecy po porodzie rozmiar 75F ... w czasie cięzy 80 H było przymałe

w zasadzie to lubię mój aktualny rozmiar ;-) przyzwyczaiłam się już ;-) ale bez stanika nigdzie się nie pokażę - noł łej! never ewer :-) cycki jak u murzynki wiszą do pasa ...

ale miało być o modzie

moda jest jak bumerang - gdybym przeryła mamy rzeczy ze strychu które nosiła 20 lat temu będąc w moim wieku - huhu byłabym modna że hej ;-) i to całkiem za darmo!!!!!
ale mole pewnie ciuchy pożarły ;-) aale!!! buty na koturnie mam ! po mamie jedne - są boskie ;-) czekam aż sie pełne lato zacznie i je założę :))) hihi

a w zasadzie dochodze do wniosku że co roku sama dyktuje sobie jakiś modny kolor ;-)
ubiegłe lato ciemna zieleń + fiolet ( śliwka) królowały w szafie mej :-)

Dziewczyny dzisiaj o 21.00 na tvn style jest Trinny i Susannah ubierają Polskę (powt poprzedniego odc. o 17.30) odcinek dot. Łodzi, więc tym bardziej polecam:-)

kobietki, a jakie sa teraz modne fryzury?
mam ochote na jasne pasemka, aby wizulanie przyspieszyc "blondowanie" mojego karmelu. czy aby to juz nie przezytek?
a jakie obciecie? lepiej grzywke, czy bez?

reklama
ja mam 70b a w ciąży i jak karmiłam miałam 70c. A co do fryzur, to ja zgłupiałam, bo chciałam coś na topie i jakoś mi się nie podoba to co mam, wolałam tak jak miałam prosto, a mam pcieniowane jak nastka.

Do góry