reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
U nas zaczęło się od krótkich książeczek,a teraz jesteśmy na topie żółwia franklinaPolecaM
baka32
Zaciekawiona BB
Witam drogie Panie,
jestem licencjonowana położną i prowadzę badania na temat efektywności edukacji przedporodowej. Jest to bardzo ważny temat, ale niestety bardzo rzadko poruszany przez personel medyczny i stosunkowo niewiele jest danych na ten temat. W związku z tym bardzo proszę o pomoc i wypełnianie ankiet, ponieważ bardzo możliwe ze zdobyte dane pomogą dokonać bardzo ważnych zmian i ukazać braki w edukacji przedporodowej.
Ankieta - Ocena efektywności edukacji przedporodowej
jestem licencjonowana położną i prowadzę badania na temat efektywności edukacji przedporodowej. Jest to bardzo ważny temat, ale niestety bardzo rzadko poruszany przez personel medyczny i stosunkowo niewiele jest danych na ten temat. W związku z tym bardzo proszę o pomoc i wypełnianie ankiet, ponieważ bardzo możliwe ze zdobyte dane pomogą dokonać bardzo ważnych zmian i ukazać braki w edukacji przedporodowej.
Ankieta - Ocena efektywności edukacji przedporodowej
BabyGiftShop_pl
Początkująca w BB
Znajoma czytała, chodziła również na koncerty dla mam z brzuszkiem, organizowane przez filharmonię. Maleństwo dopiero niedawno się urodziło, trudno więc zaobserwować jakiekolwiek efekty. Obecnie czyta dziecku wierszyki, krótkie bajki rymowane. Jak dziecko podrośnie, to będzie zapewne Andersen, bracia Grimm, La Fontaine.
Podobno niemowlaki najbardziej lubią rymowane wierszyki. Mój Ksawery pokazuje cudownie swój bezzębny uśmiech, jak mu czytam wierszyki Brzechwy Dzieci uwielbiają rymowanki (w jakimś poradniku przeczytałam), ja czytam praktycznie od samych narodzin... Polecam czytanie zmieniając głos.
reklama