G
gość 94049
Gość
Kruszka-Jak Kolki ??odpuściły ???
My jutro zaczynamy 5 miesięcy !!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))
Dzieki Kamii, tak odpuściły. Najlepsze jest to, że odpusciły chyba po 3 mies, a te problemy co mielismy to przez AZS.
fajnie że zapisałas sie na kurs. Zamierzasz coś póxniej działac w tym kierunku? Ja chodzilam do takiej dziewczyny, ktora robiła fantastyczne paznokcie:-) Wyglądały naturalnie. Chetnie bym dalej do niej chodzila, ale to za daleko jeździs dla mnie, bo to 30 min w jedną stronę. Kiedy przygotowała mi paznokcie na slub i poszłam je pomalować juz u mnie w mieście, to kosmetyczka pytała czy to naturalne, a kiedy zorientowała się, że nie to nie mogła wyjść z podziwu, że tak świetnie zrobione. Tego Ci życzę
Powiem Ci, że moja bratowa 2 kw szósty raz będzie podchodziła do prawka. Jak nie zda to moja mama chyba ją udusi. K zachowuje sie tak jakby jej na tym nie zależało. Wydali na to mnóstwo kasy, a przy trójce dzieci i niepracujacej żonie to naprawdę cienko z kasą. Moja mama ma juz po dziurki w nosie zajmowania sie ciągle ich dziećmi, kiedy K siedziw domu i tylko czeka, aż mąż je przywiezie od babci. Moja mama zajmuje sie nimi przed szkoła, po szkole i juz nie ma sił, bo te dziewczyny są niebardzo wychowane...
5 mies super, gratki :-)
Ikasia i co z tą apteką ?