reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Blonka super, gratki :) Co to za dieta? Ćwiczysz dodatkowo?
Ja tez sie dietuje od 4 tygodni, z czego jeden trzeba odjąc bo u mamy sie nie dało :zawstydzona/y:. Wiec bilans taki: 3tg - 2kg,a jak wrociłam to po tych kilku dniach odnioslam sukces - ujrzałam 6 z przodu :-D. Jeszcze 6 kg i wróce do wagi z przed ciaży. Po świetach sie okaże czy @ przyjdzie i czy odchudzanie dalje będzie miało sens:confused:
Dodatkowo jeszcze ćwicze Chodakowską, ale coraz rzadziej, bo Franek staje sie coraz bardziej absorbujący. Musze czekac az mąż wróci z pracy, a wówczas nie zawsze mam juz tyle sił.

Królowa teraz będziesz bombardowana przez nas pytaniami:-) Nie możemy sie juz Laury doczekac:-) Wy pewnie też, nawet bardziej. Mam nadzieje, że Lora juz nie jest taka smutna i oczekuję z merdającym ogonem:tak:

Fioletowa Ty już 30 tc:szok::-D A niedawno testowałaś:tak:

My dzis bylismy na usg bioderek, wszystko dobrze:-D Chociaz to! Z AZS dalej walczymy, juz nie bede Wam sie rozpisywać co się u nas w między czasie działo, bo by mi chyba strony zabrakło:tak:. Ale chyba sytuacja opanowana.
A jutro jeszcze szczepienie i kolejne 440 zł, szit! Te pielegniary nas nie uprzedziły, ze rota + pozostale to bedzie 880 zł razem :szok: Ale ok, raz mąż raz ja i pójdzie jakoś, ech... Najważniejszy maluszek.:-)

Zobaczcie jaki mam przystojniaka

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kruszka, nic specjalnego... jem bardziej regolarnie ale mniej, zrezygnowałam z białego pieczywa, jem czarny albo wafle ryżowe, mieso gotowane albo na parze robię, smażonego nie jem.. nie jem słodyczy... warzywa, owoce :) ale konkretne rzeczy, ktore wspomagaja odchudzanie typu grapefruit, gruszki, jabłka, śliwki suszone, kalafior, brokuł, kapusta, z przypraw pomaga czarny pieprz, cynamon, kurkuna... chrzan jest tez dobry no i oczywiście czerwone wytrawne wino :D a co do ćwiczeń... mam zamiar.. zabieram się za ewke chodakowska i nie moge sie zabrac... poki co mam dosyc gimnastyki z Zośką :D

Jaki sliczny Franuś!! jeju jejuu :*

Kruszka mega przystojniak z Franka :tak: Mieliście może kiedykolwiek jakiś antybiotyk? Bo może to jednak to samo co u mojej Marty? Też wygląda jak AZS, ale pani dermatolog stwierdziła, że to nie to. I terapia przez nią zaaplikowana działa. Doustnie nystatyna i na wszystkie odparzenia puder w płynie, który też w składzie ma nystatynę. Na policzkach jej znowu wychodzi, ale wszystko pozostałe zeszło (tfu tfu). Jutro też mamy szczepienie, jak zwykle chodzę cała w stresie

kruszka, nom 30 - powiem tak, ulżyło mi niemiłosiernie, po okolicach 20 tc i rozwarcia, mimo wizyty w piątek u ginki i info że szyjka długa i zamknieta, cały czas mam stres że już będę rodzić, teraz dzisiaj ;-) a teraz, każda chwila przybliża do porodu i pfff tak naprawdę tylko miesiąc jeszcze i niech się dzieje
po 34 tc to chyba pójdę na obóz wędrowny ;-)

a Franek fajny łysolek :-D i wyglada na starszego :-D

reklama
My po szczepieniu wczoraj - 490 zl poszłooooo...
Mała tyko nad ranem bardziej marudziła wzięłam ja wiec do siebie i spałysmy trzymajac sie za raczki :)
Ale boje sie bo mój maz przeziębiony ostro od soboty.. mam nadzieję ze mała się nie zarazi.

Królowa cosik sie nie odzywa ciekawe jak tam, siedze jak na szpilkach przez nią :))

Kruszka - jaki chłopak Wam rośnie słodki :)

Ikasia - oj bałabym się sam kłuc ale czego się nie robi ... powodzenia, fajnie jak na chaju :)))

Do góry