Witam laski
u mnie tez dzis @przylazla i to w 25dc
co tak wczesnie? szkoda...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam laski
u mnie tez dzis @przylazla i to w 25dc
Agitatka mnie nie chodzi o zacerowana pościel...Ogólnie tu każdy twierdzi co innego, mnie nikt o niczym nie raczy informować, tego echo też bym nie miała gdybym się nie doprosiła, przez co o węźle nikt by nie wiedział. Naczytałam się teraz jakie to niebezpieczne i chyba osiwieję. Dobrze że bedę miała ten detektor tętna. Jak mnie stąd wywalą to sobie go przywiążę na stałe chyba. Nie będę spać tylko słuchać czy bije serduszko dobrze mojej małej myszce...Dziś jeszcze zostaję, będą powtarzać echo. Od makrosomii się profesorek odczepił jak się spytał czy mąż jest wysoki i postawny na co potwierdziłam.