no to do lublina jest całkiem blisko, zapraszam:-)spice jestem z okolic rzeszowa,
reklama
clodi
Fanka BB :)
dziękuję za zaproszenie w Lublinie jeszcze nie byłam
sawi
szczęśliwa żona i mama
no to ja tez czuje się dziwnie i walcze z tym żeby sobie nic nie wmówić bo później będzie płacz...Dziewczyny ale ja sobie wkręcam, dopiero 8 dni po owulacja a ja jakieś objawy dziwne wymyślam. Najgorsze jest to że nadejdzie dzień @ i znowu będę załamana
wikula u Ciebie to będzie plusik!
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dziewczynki, a czy ktoras z Was stosuje testy owu? jak wychodza po clo? ma jakis wplyw na wynik? Wczoraj sie dowiedzialam, ze potrafia wychwycic bardzo wczesna ciaze :-)
sawi
szczęśliwa żona i mama
gwiazdeczka ja używałam testów owu
kupiłam na allegro za 1zł szt i prównując z tempkami i śluzem by sie zgadzały wyniki,zawsze były II wyraźne krechy 2 dni przed owu...i w tym cyklu również
kupiłam na allegro za 1zł szt i prównując z tempkami i śluzem by sie zgadzały wyniki,zawsze były II wyraźne krechy 2 dni przed owu...i w tym cyklu również
andzia00917
Zaciekawiona BB
hej mi tez testy dokladnie pokazywaly owulke pierwszy cykl z clo mam za soba teraz zaczelam kolejny.
Mi testy owulacyjne wychodzą niezależnie od tego czy biorę clo czy nie...Dziewczynki, a czy ktoras z Was stosuje testy owu? jak wychodza po clo? ma jakis wplyw na wynik? Wczoraj sie dowiedzialam, ze potrafia wychwycic bardzo wczesna ciaze :-)
powodzenia!!!
den83
Fanka BB :)
ja tez stosowalam i nawet wychodziły ok- a w zeszłym cyklu nagle pod koniec(sprawdzałam czy to pic czy ja mam lh wysokie cały czas i mierzyłam cały cykl prawie) zaczęły wychodzić coraz mocniej, wiec zrobiłam testn ciążowy i wyszła blada druga kreska. niestety pare dni później @, ale chyba faktycznie wykrywają te bardzo wczesną ciążę.
byłam tylko na siebie zła, bo przecież lekarze każą testować 2 tyg po terminie @ nawet, zeby nie było rozczarowań, bo 50% wczesnych ciąż się traci, ale nie mogłam się powstrzymac i teraz mam za swoje- zastanawiam się, czy mogłam coś zrobić nie tak i czy to moja wina, że się nie utrzymała:/
byłam tylko na siebie zła, bo przecież lekarze każą testować 2 tyg po terminie @ nawet, zeby nie było rozczarowań, bo 50% wczesnych ciąż się traci, ale nie mogłam się powstrzymac i teraz mam za swoje- zastanawiam się, czy mogłam coś zrobić nie tak i czy to moja wina, że się nie utrzymała:/
andzia00917
Zaciekawiona BB
den83 nie możesz tak myślec że to twoja wina ja też stracilam ciaze w 11 tyg ale sie nie poddaje i chociaz mijaja jus prawie 3 lata to dalej mam nadzieje, podobnie jak ty nigdy nie moge wytrzymac i zawsze robie wczesniej test i to co jest najgorsze to ze jest zawsze jedna kreska,
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
ja wlasnie po wizycie.
oto relacja: Ginka nie stwierdzila odbycia sie owu po pobraniu krwi w 22dc ( bo bylo przed nia) natomiast stwierdzila odbycie owu na usg i to uwaga z lewego jajnika!!! ostatnie 2 lata byl to spiacy krolewicz a teraz sie obudzil. Endo piekne, duze, ginka oczy wielkie zrobila, ze takie duze, bo normalnie po clo takiego nie ma. Pobrali mi krew, zeby sprawdzic cialko zolte
No i plan jest taki
1. jesli @ nie pojawi sie przez kolejne 14 dni ( od dzisiaj, bo nie mogla stwierdzic kiedy dokladnie owu byla..) to mam przyjsc na usg
2. jesli @ sie pojawi, to 2-5 dc przyjsc na pobranie krwi
3. i wtedy od 5-9dc Clo
4. pozniej od 12-14 dc usg
Zrobilam test owu, dzisiaj 7dpo i testowa o ton jasniejsza od kontrolnej.
oto relacja: Ginka nie stwierdzila odbycia sie owu po pobraniu krwi w 22dc ( bo bylo przed nia) natomiast stwierdzila odbycie owu na usg i to uwaga z lewego jajnika!!! ostatnie 2 lata byl to spiacy krolewicz a teraz sie obudzil. Endo piekne, duze, ginka oczy wielkie zrobila, ze takie duze, bo normalnie po clo takiego nie ma. Pobrali mi krew, zeby sprawdzic cialko zolte
No i plan jest taki
1. jesli @ nie pojawi sie przez kolejne 14 dni ( od dzisiaj, bo nie mogla stwierdzic kiedy dokladnie owu byla..) to mam przyjsc na usg
2. jesli @ sie pojawi, to 2-5 dc przyjsc na pobranie krwi
3. i wtedy od 5-9dc Clo
4. pozniej od 12-14 dc usg
Zrobilam test owu, dzisiaj 7dpo i testowa o ton jasniejsza od kontrolnej.
Podziel się: