reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
spice jestem z Tobą , może za miesiąc będzie dobrze, wiesz ja już od kilku miesięcy o tym myślę żeby na święta zrobić rodzinie niespodziankę, grudzień coraz bliżej a tu nic. No ale cierpliwie czekam, na pewno kiedyś przyjdzie czas. Jak nie teraz to za miesiąc trzeba mieć wiarę

Mam nadzieję.... Kupiłam sobie wódkę, bedę topić smutki :baffled:chyba schodzę na psy....... hmmm a może wystawię jajniki na allegro??? przynajmniej kasa z tego będzie a przecież i tak nie działają;-) ech.... czarny humor:-(

reklama
Mam nadzieję.... Kupiłam sobie wódkę, bedę topić smutki :baffled:chyba schodzę na psy....... hmmm a może wystawię jajniki na allegro??? przynajmniej kasa z tego będzie a przecież i tak nie działają;-) ech.... czarny humor:-(
hahahahahahahahahahahahahahahahah:happy::happy::happy::happy::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chyba padę ze śmiechu wystaw KUP TERAZ!!!! Oj dziewczyny, ja tez miałam zalamanie jak @ nadal nie przychodziła i korciło mnie na malibu ale sobie myślę że nieeee, zaczekam jak @ przyjdzie bo nigdy nie ma sie pewności. Dziewczyny, wasze jajniki będa wam jeszcze potrzebne nie handlujcie nimi ,one poprostu musza mieć odpowiedni moment, muszą dojrzeć i czasem wcale nie pomagaja najlepsze hormony poprostu muszą mieć swój czas

spice napiła bym się z Tobą, mam straszną ochotę :happy:, no ale zjadłam dupka przed chwilą tak że może jak dostane @ to sobie odbija :sorry2: (ale mam nadzieje że nie dostanę)

den hmm właściwie to nie mam pojęcia bo ja nigdy prywatnie u ginka nie byłam, ale może na necie poszukaj

den wyczytałam na necie że monitoring kosztuje od 120 do 150 zł , cała seria czyli kilka spotkań, no ale najlepiej spytaj lekarz albo pielęgniarkę nam gdzie się rejestrujesz

Dziewczyny ale ja sobie wkręcam, dopiero 8 dni po owulacja a ja jakieś objawy dziwne wymyślam. Najgorsze jest to że nadejdzie dzień @ i znowu będę załamana

reklama
Do góry