reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
byłam u gina , nie badał mnie bo powiedział że nie cchce nic naruszyć tym bardziej że krwawie. Zwiększył mi dawkę dup/ka i mam leżeć,leżeć i jeszcze raz leżeć plackiem. w czwartek zrobić bete mam i jak wynik bedzie dodatni to dalej L4 i w poniedziałek na badanie.
Jak zobaczył test(bo wziełam) to powiedział że to wczesna ciąza;/
Krwawienie ustąpiło i teraz mam taki brąz...

dziewczyny jak to jest z ta beta? bo ja robilam ja w sumie pierwszy raz.. 10 dni liczylam razem z dniem owulacji a owulacja wystapila wieczorem bo poczulam... a moja przyjaciolka mowi ze za wczesnie ja zrobilam.. juz nic nie rozumiem, powiedziala mi ze powinnam ja wykonac 12 dni po owulacji lub nawet 14, przeciez badanie z krwi pokaze najwczesniejszy etap tak? to powiedzmy ze nie 10 tylko 9 dni minus 12 h na zagniezdzenie tak? no to 8 dni? kurde....:no::no::no:

Suzi slonko lez twardo w lozku ! ja trzymam kciuki!!

Błonka slonko ja na tych wyliczeniach za bardzo sie nie znam:zawstydzona/y: Zawsze bete robiłam w terminie @.

Teraz mam plamienie brazowe,nie krew. I brzuch boli jak na okres:-(

z tego co pytałam lekarza to w dniu spodziewanej @ dopiero iść na betę a sikacza też nie wcześniej niz w dniu @i tylko z porannnego moczu bo jest malutko hormonu ,a u jednej wyjdzie z kazdym moczem a u innej do 3miesiąca ciąży nie wyjdzie II na teściku (moja siorka tak miała) Suzi leż i mocno zaciskamy&&&&&żeby sie udało!!!

Suzi ja się tam nie znam, ale słyszałam, że najgorzej jak jest jasnoczerwona krew, bo taka może być sygnałem poronienia, a przy plamieniach innego koloru nie robić paniki. Tak więc mam nadzieję, że się to skończy tylko w jeden najlepszy sposób: taki, że za jakieś 35-36 tygodni będziesz tulić wymarzone maleństwo. Będę się dzisiaj za Was dziewczyny modlić, fajnie że jest takie forum

reklama
a okres dopiero w piatek albo sobote... haha :) nie no luz... ale ja sie bardziej nastawiam na szpital juz ;) fajni lekaaaarze ;p;p;p :D i moze upragnione 2 kreski w czerwcu ;p

Do góry