reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Właśnie test powinien wyjść już z każdego moczu, tak mi się wydaje...
Jak byłam siusiać to miałam ciemniejsze plamienie, wiec @ to pewnie kwestia czasu:-(
Tylko teraz jak dziś się rozkręci @ to jak mam to liczyć? Co z tymi plamieniami? też je liczyć?

mi pani dr mowila ze plamien sie nie liczy tylko juz konkretny "wyciek".. ale moze sie myle, moze ktos Ci podpowie bardziej doswiadczony :) suzi a moze to nie @?

Właśnie test powinien wyjść już z każdego moczu, tak mi się wydaje...
Jak byłam siusiać to miałam ciemniejsze plamienie, wiec @ to pewnie kwestia czasu:-(
Tylko teraz jak dziś się rozkręci @ to jak mam to liczyć? Co z tymi plamieniami? też je liczyć?
suzi ja bym liczyła od dnia krwawienia, ostatnio miałam podobną syt. plamiłam 3 dni za nim dostałam @ a było to dość kłopotliwe bo od 4dc miałam brać clo, jednak nie sugerowałam się plamieniami i dopiero jak przyszła właściwa@ to zaczęłam odliczać 4 dni

myśa zrób rano jutro sikańca! moze te plamienia to nie na @:) a bierzesz lutke czy dupka?
Błonka &&&&&&&&&&&&&&& i za wszystkie!!! Dziewczyny nie bawem wszystkie będziemy tulić nasze maluszki w ramionach napewno wszystkim nam sie uda!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zrobiłam test... i tak jak by była bardzo delikatna (ale to bardzo) 2kreska...albo ja już ją tak bardzo chce zobaczyć:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny zrobiłam test... i tak jak by była bardzo delikatna (ale to bardzo) 2kreska...albo ja już ją tak bardzo chce zobaczyć:zawstydzona/y:
suzi to pędem do lekarza, może dostaniesz coś na to plamienie, pewnie niedobór progesteronu powoduje plamienie, będzie dobrze kochana

Do góry