reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Właśnie test powinien wyjść już z każdego moczu, tak mi się wydaje...
Jak byłam siusiać to miałam ciemniejsze plamienie, wiec @ to pewnie kwestia czasu:-(
Tylko teraz jak dziś się rozkręci @ to jak mam to liczyć? Co z tymi plamieniami? też je liczyć?
Jak byłam siusiać to miałam ciemniejsze plamienie, wiec @ to pewnie kwestia czasu:-(
Tylko teraz jak dziś się rozkręci @ to jak mam to liczyć? Co z tymi plamieniami? też je liczyć?
suzi ja bym liczyła od dnia krwawienia, ostatnio miałam podobną syt. plamiłam 3 dni za nim dostałam @ a było to dość kłopotliwe bo od 4dc miałam brać clo, jednak nie sugerowałam się plamieniami i dopiero jak przyszła właściwa@ to zaczęłam odliczać 4 dniWłaśnie test powinien wyjść już z każdego moczu, tak mi się wydaje...
myśa zrób rano jutro sikańca! moze te plamienia to nie na @ a bierzesz lutke czy dupka?
Błonka &&&&&&&&&&&&&&& i za wszystkie!!! Dziewczyny nie bawem wszystkie będziemy tulić nasze maluszki w ramionach napewno wszystkim nam sie uda!!!!!
Błonka &&&&&&&&&&&&&&& i za wszystkie!!! Dziewczyny nie bawem wszystkie będziemy tulić nasze maluszki w ramionach napewno wszystkim nam sie uda!!!!!
Ostatnia edycja:
maja to suzi ma sikać ,ja jesli juz to za półtora tygodniamyśa zrób rano jutro sikańca! moze te plamienia to nie na @ a bierzesz lutke czy dupka?
suzi1
Kocham Cię synuś
maja to suzi ma sikać ,ja jesli juz to za półtora tygodnia
No to przez te półtora tyg. trzymam kciuki
reklama
suzi to pędem do lekarza, może dostaniesz coś na to plamienie, pewnie niedobór progesteronu powoduje plamienie, będzie dobrze kochanaDziewczyny zrobiłam test... i tak jak by była bardzo delikatna (ale to bardzo) 2kreska...albo ja już ją tak bardzo chce zobaczyć
Podziel się: