reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Kochana a ile wiosen minie? Jakąs imprezkę robisz?:-) Fajnie , ja lubię urodzinki ale nie lubię cyfrysuzi dzieki kupie jutro w aptece.. kurcze jutro mam urodziny i czuje sie staro.. niedawno mialam 18 a tu juz tyle, nie wiem kiedy to minęlo... mama moja miala racje do 18 sie ciaaagnie potem leeeciii .
amalfi
Fanka BB :)
hmm dziewczyny bialko moze pomaga na armie, nie wiem, ale moj je duuuuzo bialka ja tez zreszta bo chodzimy na silownie i armie ma tak marna ze nie chcialybyscie widzec jak bardzo. Mysle ze oprocz badania nasienia TRZEBA zrobic reszte badan hormonow: testosteron FSH i LH, zeby sie dowiedziec dlaczego nasienie jest marne, a potem faszerowac facetow witaminami. U mojego dwa z tych hormonow ktore wymienilam sa do doopy, wiec chocby nawet cala kure dziennie zjadal wypijal tone bialek z jajek to mu to nic nie pomoze.
suzi1
Kocham Cię synuś
hmm dziewczyny bialko moze pomaga na armie, nie wiem, ale moj je duuuuzo bialka ja tez zreszta bo chodzimy na silownie i armie ma tak marna ze nie chcialybyscie widzec jak bardzo. Mysle ze oprocz badania nasienia TRZEBA zrobic reszte badan hormonow: testosteron FSH i LH, zeby sie dowiedziec dlaczego nasienie jest marne, a potem faszerowac facetow witaminami. U mojego dwa z tych hormonow ktore wymienilam sa do doopy, wiec chocby nawet cala kure dziennie zjadal wypijal tone bialek z jajek to mu to nic nie pomoze.
Amfi a możesz napisać coś więcej o wynikcha Twojego M???? Co ma złe?
Bo u mojego jest problem z budową
amalfi
Fanka BB :)
z ruchliwoscia ma problem, budowy nie sprawdzalismy, bedziemy niedlugo, musimy tez zrobic badanie chromatyny w spermie i wtedy dopiero dowiemy sie czy da sie to w ogole leczyc. Takze nie miejcie zludzen przd zrobieniem dodatkowych badan ze poprawicie parametry nasienia swoim partnerom salfazinem czy proteinami, nie ma mowy! Ja sie nawet nie ludzilam i mialam racje
Beatka ja za lutkę płaciłam 16 zł za tą podjęzykową bo nie mam ubezpieczenia w Pl ale obydwie są na receptę.
A u mnie chyba @ nadchodzi bo już mnie tak brzucholek boli że masakra! a my jeszcze nie badaliśmy armi dopiero teraz w czerwcu będziemy ją badać ale jak lekarz zalecił to co nam było spróbować na wszelki wielki,a że mój na siłownie chodził i tak prosił o jakąś odżywkę a tu lekarz mówi ze wskazane żeby jeść białkową odżywkę to ten jak dzieciaczek się ucieszył i wyszedł z mega bananem na twarzy
A u mnie chyba @ nadchodzi bo już mnie tak brzucholek boli że masakra! a my jeszcze nie badaliśmy armi dopiero teraz w czerwcu będziemy ją badać ale jak lekarz zalecił to co nam było spróbować na wszelki wielki,a że mój na siłownie chodził i tak prosił o jakąś odżywkę a tu lekarz mówi ze wskazane żeby jeść białkową odżywkę to ten jak dzieciaczek się ucieszył i wyszedł z mega bananem na twarzy
reklama
Podziel się: