reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
quzwa :szok: a on odemnie bierze 10f (45zl) za podjezykowa 30tabl.
a 20f (90zl) za dowcipna tez chyba 30tab

zaraz napisze do mojej mamy niech idzie do lekarza po recepte i mi wysle

reklama
suzi dzieki :) kupie jutro w aptece.. :) kurcze jutro mam urodziny i czuje sie staro.. niedawno mialam 18 a tu juz tyle, nie wiem kiedy to minęlo... mama moja miala racje do 18 sie ciaaagnie potem leeeciii :).
Kochana a ile wiosen minie? Jakąs imprezkę robisz?:-) Fajnie , ja lubię urodzinki ale nie lubię cyfry

hmm dziewczyny bialko moze pomaga na armie, nie wiem, ale moj je duuuuzo bialka ja tez zreszta bo chodzimy na silownie i armie ma tak marna ze nie chcialybyscie widzec jak bardzo. Mysle ze oprocz badania nasienia TRZEBA zrobic reszte badan hormonow: testosteron FSH i LH, zeby sie dowiedziec dlaczego nasienie jest marne, a potem faszerowac facetow witaminami. U mojego dwa z tych hormonow ktore wymienilam sa do doopy, wiec chocby nawet cala kure dziennie zjadal wypijal tone bialek z jajek to mu to nic nie pomoze.

hmm dziewczyny bialko moze pomaga na armie, nie wiem, ale moj je duuuuzo bialka ja tez zreszta bo chodzimy na silownie i armie ma tak marna ze nie chcialybyscie widzec jak bardzo. Mysle ze oprocz badania nasienia TRZEBA zrobic reszte badan hormonow: testosteron FSH i LH, zeby sie dowiedziec dlaczego nasienie jest marne, a potem faszerowac facetow witaminami. U mojego dwa z tych hormonow ktore wymienilam sa do doopy, wiec chocby nawet cala kure dziennie zjadal wypijal tone bialek z jajek to mu to nic nie pomoze.

Amfi a możesz napisać coś więcej o wynikcha Twojego M???? Co ma złe?
Bo u mojego jest problem z budową

z ruchliwoscia ma problem, budowy nie sprawdzalismy, bedziemy niedlugo, musimy tez zrobic badanie chromatyny w spermie i wtedy dopiero dowiemy sie czy da sie to w ogole leczyc. Takze nie miejcie zludzen przd zrobieniem dodatkowych badan ze poprawicie parametry nasienia swoim partnerom salfazinem czy proteinami, nie ma mowy! Ja sie nawet nie ludzilam i mialam racje

Beatka ja za lutkę płaciłam 16 zł za tą podjęzykową bo nie mam ubezpieczenia w Pl :) ale obydwie są na receptę.
A u mnie chyba @ nadchodzi bo już mnie tak brzucholek boli że masakra! a my jeszcze nie badaliśmy armi dopiero teraz w czerwcu będziemy ją badać ale jak lekarz zalecił to co nam było spróbować na wszelki wielki,a że mój na siłownie chodził i tak prosił o jakąś odżywkę a tu lekarz mówi ze wskazane żeby jeść białkową odżywkę to ten jak dzieciaczek się ucieszył i wyszedł z mega bananem na twarzy:)

reklama
Do góry