reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Beatka bo Ty masz dłuższe cykle i jesteś przed owu wiec &&&&&&za działania i za pozytywny test owu:))i dokładnie-teraz tempka powinna rosnąć:)
ja mam cykle 25,27dniowe-dziś 14d.c. więc mam nadzieje,ze owu była już u mnie :)))

reklama
Witam Was kochane:-D
I jak tam po świętach???? Ja się tam cieszę że juz po bo tylko jadłam i jadłam:zawstydzona/y: no i jeszcze tyle jedzonka zostało:wściekła/y:
Mam do Was pytanko brała któraś z Was CLO od 3 do 7 dnia ???? Bo ja tym razem tak dostałam:tak:
Może być tak że ginek chce mi skrócić cykle???? Bo mam od laparo w 31dniu.
Buziam Was wszystkie

Dzieki mamciu bo właśnie pamiętam że wcześniej jak brałam clo(1cykl) to brałam 5-9dc.
A w takim wypadku kiedy powinnam mieć owulkę? Teraz jak byłam w 16dniu to owulka była w tym dniu lub w nocy/wieczorem.
No i chyba zacznę brać wiesiołka:tak: tylko jaką dawkę????

Mamciu nie dziękuję co by nie zapeszyć;-):*:*:*:*

Ostatnia edycja:
Suzi- a bedziesz miala monitoring??bo jak tak-to gin Ci powie kiedy sie owu zbliza- na pewno bedzie wczesniej niz w 16d.c...moze w12,13....
co do wiesiołka to bierze sie 3 razy dziennie po 2 kapsułki

i nie dziękuj-wiem jak jest:)))))

Mamciu ja kolejna wizytę mam mieć 16 maja to będzie mój 14dc o ile @ przyjdzie w terminie:tak:
Czyli dobrze było by sie przytulać tak od 10dnia?:confused: co drugi dzień?
Może tą metodę zastosuję:tak:
A wiesiołka od 1go dnia do kiedy?

Suzi-wiesiołka od 1d.c. do owulki tak jak pisze Beatka:)
a przytulac sie możesz jak najbardziej od 10d.c. :)
ja mam dzieci "zrobione" metodą co drugi dzień-oboje robieni w 10,12 i 14d.c. przy 28dniowych cyklach-i raz córka a raz synek:)

teraz działaliśmy co drugi dzień i codzień w okresie płodnym i lipa...ale moze w tym cyklu sie uda..

Beatka a Ty jeszcze działasz czy już koniec??
ja mam 14d.c. i nie wiem czy jeszcze działać czy już dość??
działania były w 9,11,12,13d.c. a cykle 25-27dniowe...

Kurcze cał czas się zastanawiam czemu teraz te piersi mnie nie bolą:eek: Jakoś tak dziwnie bez tego bólu:laugh2: Już się chyba do niego przyzwyczaiłam:)

Beatko kochana co tam u Ciebie?Jak sytuacja?

reklama
U nas aż wstyd się przyznać ale przytulanki w te dni były tylko raz więc spokojnie czekam na@:zawstydzona/y:
Chyba musieliśmy odpocząć od tego bzykania przymusowego:-D
No i nie wspomnę że czasami mam wyrzuty sumienia bo owulka była ksiązkowa+ endo 11mm:tak:
Nawet sam ginek mówił że piękne warunki na dzidzie:tak: A tu "urlop" był...

Do góry