reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Maja ja tez zrobiłam sobie przerwe bo już na głowe mozna dostać...teraz i ochota jest i sex przyjemniejszy;)

a Ty pisz jak tam przygotowania do slubu-wszystko już macie ??to już za 3 m-ce więc pewnie dopinacie na ostatni guzik:)ile bedzie gości-robicie wesele czy przyjęcie?

życzę Ci ,zebyscie z urlopu wrócili już z fasolką albo z fasolkami:):)

reklama
robimy wesele ,na zaproszeniach mamy 200 osób ale wiemy że wszyscy nie przyjadą bo dużo ludzi zapraszaliśmy z Irlandii ode mnie z pracy 30osób ale chyba tylko5będzie więc sporo nam odpadło ,liczymy że będzie 120osob, a tak z tymi przygotowankami to trochę stoimy w miejscu niby wszystko już mamy ale tak naprawde nic:p najważniejsze teraz to znaleźć firmę która nam wystroi salę bo to już niecałe 3miesiące a my nadal nie mamy, wszystko tak nam wisi w powietrzu ,autko zamówiliśmy przez internet teraz musimy je jechać oglądnąć podpisać umowę, w czerwcu lecimy na tydzień do pl to musimy załatwić wszystkie papierki ,zamówić obrączki, spotkać się z fotografem i ustalić jak i co ma być ,z orkiestrą też musimy ustalić co mają grać i jakie zabawy na oczepinach, musimy zamówić jeszcze torta i kwiaty,kupić alkohol i napoje,a i garnitury dla mojego przyszłego mężulka, no i trochę się zaczynam mmartwić jak to będzie bo będziemy jednak mieli tak koło 10osób z irlandii i oni tylko po angielsku mówią więc chcemy żeby tak głupio się nie czuli i jakoś obok nas siedzieli żeby mieli z kim pogadać ale nie wiem jak to zorganizować bo nie chciałam pisać winetek kto ma gdzie siedzieć ale tych gości akurat chciałabym mieć obok i żeby byli w kupce a nie po całej sali żeby było im raźniej ale myślę że po kilku toastach to i po polsku zaczną gadać:p no ale najważniejsze rzezcy czyli ksiądz ,sala,orkiestra fotograf i kiecka są więc teraz tylko ta pozostała część ,tak więc zapowiada nam się bardzo pracowity urlop ale się cieszymy że wkońcu będziemy już zaobrączkowani:)

mama no my to lecimy dalej leb w leb
jeszcze zobaczysz ze urodzimy tego samego dnia hihi
ja tez dzis 12dc ( ty chyba 13dc)
tez tylko castagnus biore i wiesiolek i omege3
sluzu duzo a ochota na sex jest tak duza ze to silniejsze odemnie :zawstydzona/y::szok:
moj M mowi ze nie wie co sie ze mna dzieje hihi
wy tez tak macie w okolo dni plodne?
i jak tu kumulowac chlopaczki jak my to po 3x dziennie robimy :zawstydzona/y:;-)

Beatka ja też dziś 12dc , i mnie o dziwo też dziś naszła mega ochotka i zdarzyło się że bez gumki :-p
ale odp na twoje pytanko też zazwyczaj mam taką mega ochotkę w tych około płodnych dniach i też po kilka razy a mój zawsze pyta czy te dni to by nie mogły być przez cały miesiąc:p

Maja no to bedzie wiellkie weselicho:))

Beatka- no tak,my dalej równo idziemy :))
ja też tylko Castagnus i omega 3 i folik..

a co do sexu to jesteś "lepsza" ode mnie -Ty 3 razy dziennie a my raz..
działalismy w czwartek w sobote ,w niedzieli i dziś....i mam wyjątkową ochote-tak jak Ty :) to może i faktycznie razem zajdziemy i razem urodzimy:)) ale b było :)))))))

widać ,ze ten 1 cykl przerwy byl mi potrzebny skoro teraz ochota wróciła:)
u mnie też śluzu dużo od kilku dni-dziś może już trochę mniej..

mineralnakocica tak lekarz często przepisują luteinę albo duphaston na podtrzymanie o ile stwierdzi że jest taka potrzeba

mama a no będzie takie dość duże:)ale skromne ,bo teraz moda na fajerwerki za 15tys i inne tego typu urozmaicenia .

szkoda że Ty i Beatka z jednego miasta nie jesteście ale by było fajnie jak tak w jednym dniu byście rodziły :) 3mam za to &&&&&&&&&&&&& :)

Ostatnia edycja:
Pytam bo tata kupił mamie a jest w ciazy witaminer i tam jest luteina i pisze w ulotce że jeżeli jest kobieta w ciazy nie zaleca sie stosowania z względu na luteine dlatego mama tez sie zaniepokila ze lekarz mi dal luteine ale ja mam zagrozna bo mialam krwawienie minimalne ale jednak mialam

Maja-narazie musimy z Beatką zajść a potem jak bedziemy rodzić to sie telefonami wymienimy i bedziemy na bieżąco co u której:))

a Wy mówisz bez gumeczki działaliscie:))))

my mieliśmy wesele na 68osób ,ale Tom ma małą rodzinkę i to dlatego-tak to bysmy do 100 dobili:))

reklama
mineralnakocica a może w sumie napewno to jest luteina ale taka witaminka a luteina którą ty dostałaś od gina to jest progesteron czyli hormon który podtrzymuje ciąże a nie może być takiej Luteiny czyli progesteronu w witaminerze

Do góry