reklama
M
mineralnakocica
Gość
Mnie to nie pomogło bo nie brałam ale gin przepisał mi luteine pod język
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Hej Mamciu:* który masz dc? Bierzesz teraz jakieś wspomagacze?
Dziewczyny powiedzcie mi jedną rzecz Kiedy pojawia się śluz płodny????
Bo ja już się pogubiłam;-)
Będę wdzieczna za odp
Suzi- ja teraz nic nie biorę-tylko castagnusa..
co do sluzu to u mnie zaczyna sie tak 4,5 dni przed owu..
dziś mam 9d.c asłuz mam od 7 d.c. i koło 11d.c niby mam owu..
Beatka- :*
Iza- co tam u Ciebie na froncie?????????
Agusia8426
Fanka BB :)
Hej dostałam skierowanie do endokrynologa Na skierowaniu w rozpoznaniu mam napisane tak: niedoczynność tarczycy de nove, co to jest?
mama05
Agusia-ja sie nie znam na tarczycy-nie pomogę ...
witajcie poniedziałkowo
uściski dla wszytkich..
u mnie 12 d.c. i po Castagnusie piekny śluz płodny i ochota jakaś taka duża))
działamy i jak co cykl liczymy ,ze może tym razem )
nie wiem jak liczyc w zasadzie bo @ dostałam 13 kwietnia ale o 16.oo wiec liczę od 14.IV jako 1d.c....
witajcie poniedziałkowo
uściski dla wszytkich..
u mnie 12 d.c. i po Castagnusie piekny śluz płodny i ochota jakaś taka duża))
działamy i jak co cykl liczymy ,ze może tym razem )
nie wiem jak liczyc w zasadzie bo @ dostałam 13 kwietnia ale o 16.oo wiec liczę od 14.IV jako 1d.c....
mama05
Pok ja zawsze dostawałam @ rano-5,6 a teraz popołudniu i dlatego nie wiem..
poza tym jak w zimie byłam tu u mnie w miejscowości u gina na monitoringu i pytałam o @ popołudniu-to powiedział ,ze 1 d.c. jest wtedy jak @ przyjdzie do 15.oo a jak po 15.oo to już 1 d.c. liczymy od nastepnego dnia-namieszał mi i dlatego pytam jak Wy liczycie...
poza tym jak w zimie byłam tu u mnie w miejscowości u gina na monitoringu i pytałam o @ popołudniu-to powiedział ,ze 1 d.c. jest wtedy jak @ przyjdzie do 15.oo a jak po 15.oo to już 1 d.c. liczymy od nastepnego dnia-namieszał mi i dlatego pytam jak Wy liczycie...
mama05
Maja-cześć )
oki-m w takim razie mam 13 d.c.
czyli jeszcze 2 tygodnie i sie okaże czy nasze działania cos dały w tym m-cu
A jak tam u Ciebie??
oki-m w takim razie mam 13 d.c.
czyli jeszcze 2 tygodnie i sie okaże czy nasze działania cos dały w tym m-cu
A jak tam u Ciebie??
reklama
ja sobie zrobiłam przerwę bo jakoś tak mnie to wszystko zdołowało i postanowiłam wziąć się za siebie i zrzucić parę kg do urlopu ,ale na razie skończyło się tylko na powiedzeniu że się biorę za siebie a nic w tym kierunku nie robię,ale w zeszłym tyg miałam usuniętego zęba i zrobiło mi się zapalnenie i mnie boli więc przesuwam odchudzanko na następny tydz mam nadzieję że po tej przerwie może się wkońcu uda zmajstrować Juniorka ,wszystcy się śmieją że po ślubie napewno się uda bo po Bożemu więc zobaczymy ,ale dobrze że sobie zrobiliśmy przerwę bo jakoś tak zaczynało mnie wszystko irytować a teraz wszystko wraca do normy,oprócz ochoty na sexik ale i na to pewno przyjdzie ochota
mama ale widzę że Ty się nie poddajesz,i bardzo dobrze!!!może w tym cyklu się powiedzie,będę 3mała mocno &&&&&&
a i przerwę chyba zrobimy sobie właśnie do lipca i też liczę że może jak będziemy na urlopie to uda się zafasolkować albo tego boćka gdzieś znajdę i w przyszłym roku i my wkońcu będziemy szczęśliwymi rodzicami może nawet i trojaczków,bo mi się tak cały czas te trojaczki śnią
mama ale widzę że Ty się nie poddajesz,i bardzo dobrze!!!może w tym cyklu się powiedzie,będę 3mała mocno &&&&&&
a i przerwę chyba zrobimy sobie właśnie do lipca i też liczę że może jak będziemy na urlopie to uda się zafasolkować albo tego boćka gdzieś znajdę i w przyszłym roku i my wkońcu będziemy szczęśliwymi rodzicami może nawet i trojaczków,bo mi się tak cały czas te trojaczki śnią
Ostatnia edycja:
Podziel się: