reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej Mamciu:* który masz dc? Bierzesz teraz jakieś wspomagacze?

Dziewczyny powiedzcie mi jedną rzecz:confused: Kiedy pojawia się śluz płodny????
Bo ja już się pogubiłam:wściekła/y:;-)
Będę wdzieczna za odp

Suzi- ja teraz nic nie biorę-tylko castagnusa..

co do sluzu to u mnie zaczyna sie tak 4,5 dni przed owu..
dziś mam 9d.c asłuz mam od 7 d.c. i koło 11d.c niby mam owu..

Beatka- :*

Iza- co tam u Ciebie na froncie?????????

Agusia-ja sie nie znam na tarczycy-nie pomogę ...:(

witajcie poniedziałkowo:)
uściski dla wszytkich..

u mnie 12 d.c. i po Castagnusie piekny śluz płodny i ochota jakaś taka duża:)))
działamy i jak co cykl liczymy ,ze może tym razem :))
nie wiem jak liczyc w zasadzie bo @ dostałam 13 kwietnia ale o 16.oo wiec liczę od 14.IV jako 1d.c....

mama - no taka weteranka i tak liczy :) 1 dc to dzien, w ktorym dostalas @ niezaleznie od godziny kochana. 1 dc masz 13 kwietnia bez dwóch zdań. Nawet gdybyś dostała o 21:00 to dalej byłby 1dc.

Pok ja zawsze dostawałam @ rano-5,6 a teraz popołudniu i dlatego nie wiem..
poza tym jak w zimie byłam tu u mnie w miejscowości u gina na monitoringu i pytałam o @ popołudniu-to powiedział ,ze 1 d.c. jest wtedy jak @ przyjdzie do 15.oo a jak po 15.oo to już 1 d.c. liczymy od nastepnego dnia-namieszał mi i dlatego pytam jak Wy liczycie...

mama ja zawszę liczę w tym dniu w którym dostałam ,pomimo że czasami dostaje wieczorkiem np koło g.20 to i tak liczę jako 1dc

reklama
ja sobie zrobiłam przerwę bo jakoś tak mnie to wszystko zdołowało i postanowiłam wziąć się za siebie i zrzucić parę kg do urlopu ,ale na razie skończyło się tylko na powiedzeniu że się biorę za siebie a nic w tym kierunku nie robię,ale w zeszłym tyg miałam usuniętego zęba i zrobiło mi się zapalnenie i mnie boli więc przesuwam odchudzanko na następny tydz:) mam nadzieję że po tej przerwie może się wkońcu uda zmajstrować Juniorka ,wszystcy się śmieją że po ślubie napewno się uda bo po Bożemu :) więc zobaczymy ,ale dobrze że sobie zrobiliśmy przerwę bo jakoś tak zaczynało mnie wszystko irytować a teraz wszystko wraca do normy,oprócz ochoty na sexik ale i na to pewno przyjdzie ochota:)

mama ale widzę że Ty się nie poddajesz,i bardzo dobrze!!!może w tym cyklu się powiedzie,będę 3mała mocno &&&&&&
a i przerwę chyba zrobimy sobie właśnie do lipca i też liczę że może jak będziemy na urlopie to uda się zafasolkować albo tego boćka gdzieś znajdę i w przyszłym roku i my wkońcu będziemy szczęśliwymi rodzicami może nawet i trojaczków,bo mi się tak cały czas te trojaczki śnią:p

Ostatnia edycja:
Do góry