Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
W czwartek idę do gina to mu pokażę wyniki i zobaczę co mi powie. A w piątek idę do internisty i też zobaczę co mi powie.
trzymam za ciebie kciuki ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartek idę do gina to mu pokażę wyniki i zobaczę co mi powie. A w piątek idę do internisty i też zobaczę co mi powie.
Tak, to hormon tarczycy. Obys trafila na dobrego gina/interniste, ktory nie zlekcewazy tego wyniku. Bo norma niby niewiele przekroczona, ale staraczki powinny miec ponizej 3, a nawet ponizej 2.Hej Kobitki ja mam doła Odebrałam wyniki THS i ja mam 4,430 a norma jest 0,27-4200 Płakać mi się chce...
Luteina blokuje owulacje, ale dupek nie.a co do luteiny/dupka to warto sie upewnic, ze jest juz po owulacji. tutaj w CH gin sie za glowe zlapal, ze w Polsce przepisuja luteine od jakiegos dnia cyklu nie upewniwszy sie czy owu byla czy nie. Luteona/dupek czy inny progesteron brany przed owu to swietna antykoncepcja.
ja bralam clo i tez nie czulam w ogole, ze go bioreDziewczyny...a jak czujecie się przy braniu Clostilbegytu???? jest ktoś kto aktualnie bierze???
Świetny lekarz. Ciekawe gdzie mu się urodziły takie rewelacje?? Pewnie mu żal, że wszystkie dziewczyny i kobiety nie biorą pigułek, wtedy miałby większy ruch w interesie.Dziewczyny bylam przed chwila u gina w sprawie tych moich plamien/krwawien. Ale niewiele sie dowiedzialam. Zbadal mnie tylko na samolocie i stwierdzil, ze bylo to plamienie okoloowulacyjne. I ogolnie to reakcja na odstawienie lekow Ale nie zrobil mi usg!
Jak dla mnie nie jest to wytlumaczenie, bo o ile pierwsze wygladalo na okoloowulacyjne, tak drugie bylo calkiem inne... Ale gadka z nim to przyslowiowe "piep...rzenie kotka przy pomocy mlotka". Wiecie jaka ciekawostke mi "sprzedal"? Uwaga: dlaczego kobiety maja endometrioze? Bo zamiast lykac pigulki antykoncepcyjne bzykaja sie przed @ i wszystko jest wpychane do srodka, do jajowodow!!! Slyszalyscie kiedys wieksza bzdure?!
Bree - twój lekarz moim zdaniem po prostu chciał się ciebie pozbyć, bo najlepiej mieć tylko zdrowych pacjentów, bo wtedy nie trzeba, myśleć, pracować....
tak wygląda nasza służba zdrowia - porażka!!Wiem, niestety tak jest za każdym razem z czym się do niego nie pójdzie, to zawsze "nie trzeba", "nie ma takiej konieczności", do Endo na początku diagnostyki nawet nie chciał mnie skierować. niestety w moim mieście jest taka klika, że nie ma możliwości przepisać się do innego lekarza, bo gdzie nie pójdziesz to twierdzą, że nie ma miejsc. Szkoda gadać.
duza ilosc sluzu nie musi ale moze oznaczac, ze sie niedlugo ucieszysz i to wcale nie z nowego cyklu