reklama
A
Agnezzz
Gość
No to rewelacyjnie !!!!
znam to Lilith z autopsji ;D ;D ja przed każdą @ jestem takaq nerwowa że lepiej
bez kija nie podchodzić drażni mnie dosłownie wszystko i każdemu zwracam uwagę, a w dodatku
nie wiem co ze sobą zrobić czy iść na spacer czy siedzieć w domu.... ooooooookropne to jest!!
ale po tylu latach juz się trochę przyzwyczaiłam : : :
bez kija nie podchodzić drażni mnie dosłownie wszystko i każdemu zwracam uwagę, a w dodatku
nie wiem co ze sobą zrobić czy iść na spacer czy siedzieć w domu.... ooooooookropne to jest!!
ale po tylu latach juz się trochę przyzwyczaiłam : : :
Ja wlasnie nie odczuwam takich rzeczy przed @ i nie jestem do tego przyzwyczajone...tylko mam okrotne bole...ale humorkow zadnych...wkazdym razie maz mowi ze to co sie dzieje to napewno nie humorki przed @ tylko takie jak mialam ponad rok temu...gdy nosilm fasolke...
ale mimo wszystko troche to drazniace...bo mowie czasem i zachowuje sie tak jak nie chce ;D ale moze to juz taki urok
ale mimo wszystko troche to drazniace...bo mowie czasem i zachowuje sie tak jak nie chce ;D ale moze to juz taki urok
masz rację LILITH że to drażniące ale pamiętaj o najważniejszym masz fasolkę pod serduszkiem
i to jest teraz najważniejsze! zresztą co ja piszę napewno pamiętasz ;D ;D
i nie masz pojęcia jak ja się cieszę baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo!! ;D ;D ;D ;D ;D
i to jest teraz najważniejsze! zresztą co ja piszę napewno pamiętasz ;D ;D
i nie masz pojęcia jak ja się cieszę baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo!! ;D ;D ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: