reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
no i co z tego że naturalne? rozumiem że jak juz jest poronienie w toku to nic nie mozna zrobic!! ale kobieta która roniła wczesniej, powinna miec osłanianą ciąze!! osłanianą znaczy ze trzeba zrobic badania dlaczego doszło do poronienia i profilaktycznie dac teh duphaston, co im zalezy. przeciez on nawet nie jest na znizke!

reklama
niewiem co im z tego!!!Mam tylko nadzieje ze nie bede musiala sie juz meczyc i rozpaczac!!no bo wkoncu jak!Dlatego trzeba wierzyc ze bedzie oki!!Jak nie to wstrzymamy sie znow az w sierpniu nie zrobie badani!juz nie bede tak ryzykowac :( :mad:

Axxa no wlasnie musi byc dobrze bo trzeba slac nastepne fluidki!!!!!

A rak wogole to niewiem co sie dzieje...mam zgage jak niewiem...i najgorsze jest to ze jak bralam reeni to nie pomoglo :( ...czy znacie cos co moze pomoc ?? nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam...i troche to tk glupio takie rzeczy pisac...

dziekuje Axxa...ale to feeee... nie pomoglo...ale mysle ze jak cos zaraz zmniamusiam to pomoze :) a ja nie mam zgagi wiec po niedawnej fasolce mi pozostalo to reeni...tylko teraz cos nie pomaga :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Elżbietka pisze:
Agutek , pewnie za piewrszym strzałem zajdziesz ;D ;D
Elżbietko, no byłabym bardzo szczęśliwa. Chociaż powiem wam dziewczyny, że mam taką głupią myśl, aby jednak nie za pierwszym razem zaciążyć. Może uznacie iż to głupie z mojej strony, ale ja tak sobie to tłumaczę, że gdybym zaciążyła np. za 2-3 razem to bardziej będę doceniać to szczęście jakie mnie spotkało. Wiem, że to dziwnie brzmi i łatwo mi mówić jak jeszcze nie podjęłam starań, ale jakoś wydaje mi się, że jak się na coś dłużej czeka to bardziej się to ceni bo z takim trudem to przyszło. :)
Oczywiście jednak czekanie na to miesiącami czy latami to rzeczywiście przyrke...mówią tu o zaledwie 2-3 miesiącach....

reklama
oj, to moze ja tez "nie bede chciala" zafasoklowac juz ;)
bo to zazwyczaj dziala w odwrotną strone na ile zauwazyłam ::)

Agutek , bedzie fasolka i bedziesz ją kochac z całej siły, nei wazne z którego strzału! :)

Do góry