reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Jasne, pewnie że będę kochać zawsze i wszędzie :) Tylko tak sobie pomyślałam, że chciałabym żeby nie przyszło mi to tak prawie jak podane na tacy tylko żebyśmy naprawdę się dobrze postarali ;)

reklama
Elzbietko niemoge spac...jak juz lezalam nagle dostalam takich boli!!jakby mi jakies paskudstwo w gardle wyroslo!a co sline przelykalam to caly przelyk bolal i tak jakby tam gdzie sa pluca i splot sloneczny!!myslalam ze sie udusze bo to takie uczucie powodowalo!!Teraz ociupinke przeszlo i tylko boli i parzy...i nadal uczucie guli...:( Ta nieszczesna zgaga strasznie sie pogorszyla!!martwie sie bardzo i jak mi to w nocy nie przejdzie pojde do lekarz chyba!bo sama nie wiem czy to moze byc jakby co normalne:(
Wiesz Elzbietko moj mezyk juz tez gratulowal nam i uwaza ze bobas jest napewno!!i nie przejmuje sie tym ostatnim incydentem tylko mowi ze bedzie napewno wszystko dobrze!!bardzo mi tym pomaga!!

Tak jak sie w nocy budzilam bo musialam isc sisiu to juz tego nie bylo...a lekarka mowila ze to zgaga i to najprawdopodobniej od fasolki :) Martwi sie tym ze takich mamy ginow :( i w razie czego nie dadza leku :( ale takze kazala byc dobrej mysli i wierzyc ze napewno bedzie z nia wszystko dobrze :)

LILITH , z całej siły trzymam kciuki ibedzie wszystko dobrze!!
a zgaga??coż, to jeden z "uroków"ciązy. dla mnie tak jak pisalam pomaga mleko. szkoda tylko ze ta moja zgaga to nie na fasolke :(

Axxa za zwyczaj trafialam na ginow co mysleli tylko o kasie i nie chcieli robic zadnych badan!! Niestety z tego co wiem od mojej Pani doktor to wiele kobiet do niej przychodzi i sie skarzy :( coz to sie u nas porobilo :(
Bylam tez na bialej liscie ginow i tam wybralam bardzo chwalonego lekarza i moja przyjaciolka tez jest z niego zadowolona ale niestety ciezko sie do niego dostac i termin mam dopiero 30 sierpnia :(

Elzbietko ja na szczescie nie miewam nigdy zgagi wiec ta okrutna zgaga wsumie dodaje mi tez sily po rozmowie z Pania doktor ze narazie jest wszystko dobrze i tak powinno zostac :) Dala mi wiele rad (mimo iz ginem nie jest to zna sie i bardzo pomaga) i powinno sie udac :) jesli nie to tak jak mowilam przerywam starania i w sierpniu robie wszystkie badania i przechodze na lek!

praktyki mialam na warszawskiej w tym szpitalu połozniczym i w PSK.

a ja pochodze z Bielska Podlaskiego, mąż z Białowieży :)

no byłam tam w latach 2002-2004, a z czarnej była ze mną dziewczyna na roku :) i wiecej byłam na warszawskiej. w psk tylkona bloku operacyjnym? a ty co tam robilas?? :) :) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lilith o rany skarbie ja tu ostatnio do nas żadziej zaglądami dopiero teraz zaóważyłam Twój suwaczek-Gratulaaaaacje skarbulku i przecudownych wspaniałych 9 miesięcy ;D ;D ;D

reklama
Lilith - moje gratulacje. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. A robiłaś już test - ta informacja jest sprawdzona w 100% ? Ale fajowsko :)

Do góry