reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
mozliwe, tylko zanim zaczelam brac clo to mialam wlasnie w 14dc na chyba 13mm i powiedziala mi ginka ze to bardzo zle, dlatego dala mi clo wlasnie!!!! Powiedziala ze w polowie cyklu powinien byc na ok20mm przynajmniej. To wszystko co wiem na ten temat

a ja tez mam plamienia, cieszylam sie ze w tym cyklu nie mam i przyszly w 23 dc, ale i tak sie ciesze bo coraz pozniej przychodza moze w nastepnym cyklu bedzie lepiej

Dzień dobry dziewczyny...:)
Ja też mam w tym cyklu plamienia...a w zasadzie powiedziałabym, ze to małe krwawienie...ale za małe na okres...ciekawa jestem jaka @ przyjdzie...czy też będzie taka marna, czy wręcz przeciwnie...
Po jakim czasie od odstawienia dupka dostajecie @?

Miłego dnia życzę Wam wszystkim i optymizmu...ja wierzę, że będzie dobrze...codziennie to sobie powtarzam...

Biorę się do pracy..co jakiś czas będę zaglądać...

Amalfi, rozmiar pecholka podalam z 12dc a dzisiaj 15dc i ide do ginki. Ja mam cykle okolo 35-40 dni ( jak dobrze idzie...) Nie wiem, czy mi sie uda, ale mocno w to wierze. Zdam relacje wieczorem, bo mam na 16.

Hopee, a Ty badalas prolaktyne? bo nie pamietam. Moze zacznij brac casta?

Gwiazdeczka prolaktynę robiłam bez obciążenia...wyszło 11,36 przy normie do 29...ginka powiedziała, że skoro wyszło ok, to nie ma sensu robić z obciążeniem...
A casta jest tylko na prolaktynę? Czy jeszcze coś innego może wspomagać?

gwiazdeczka no to ty masz dlugie cykle ja 27 dniowe odkad biore clo i dupka
hopee ze dwa dni po odstawieniu dupka dostaje @

reklama
Do góry