reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
gwiazdeczka to czemu ci nigdy nie dali pregnylu skoro nie pekaja??? A wiesz jakiej wielkosci mialas??? Bo 11,5 to malenstwo narazie, ale nie wiem ktory dc masz

reklama
ja mam nadzieje, ze moje będą pękać...w tym cyklu chyba pękł, bo 2 dni po domniemanej owu nie miałam pęcherzyka, no i jajnik nie bolał...dziwne tylko, ze tempka nie urosła...
Idę na spacer z moja psinka... może jeszcze później zajrzę...
Głowa do góry Kochane...wszystkie zafasolkujemy w tym roku...:tak:

clodi a mozliwe to zeby Ci sie owu przesunela i to poprzednie krwawienie to bylo owulacyjne a teraz nadchodzi @ ? aha z porannego moczu miało być!!

hopee tempka moze wzrosnac do 3-4 dpo. u mnie roznie z ta tempka bywa, ale wyczytalam ze sa laski, ktore maja jednofazowe wykresy i zachodza, bo maja tak male roznice, ze czasem pomiar jest niedokladny. i tego sie trzymam- grunt to wierzyc ze sie uda:)

u mnie krwawienia nie ma tylko małe resztki po porannym. hm.

den to krwawienie to raczej owulka nie była bo to był 34 d.c., nie chce już nawet myśleć o tym że w ciąży jestem bo za każdym rozczarowaniem coraz bardziej się dołuję. Będę cierpliwie czekać na rozwój sytuacji jeśli jestem w ciąży to za kilka miesięcy pewnie mi brzuch urośnie tak że będę wiedziała że test był do kitu. Jeśli piersi i brzuch nie przestaną boleć za jakiś czas to znowu teścik zrobię, albo do ginekologa się zapisze niech mnie przebada.

den to krwawienie to raczej owulka nie była bo to był 34 d.c., nie chce już nawet myśleć o tym że w ciąży jestem bo za każdym rozczarowaniem coraz bardziej się dołuję. Będę cierpliwie czekać na rozwój sytuacji jeśli jestem w ciąży to za kilka miesięcy pewnie mi brzuch urośnie tak że będę wiedziała że test był do kitu. Jeśli piersi i brzuch nie przestaną boleć za jakiś czas to znowu teścik zrobię, albo do ginekologa się zapisze niech mnie przebada.
no przykro mi
taka niepewnośc jest dobijająca
życzę drugą wersję (oby brzusio rósł) bo z tym opisem sutków to jakoś tak dziwnie

reklama
gwiazdeczka to strasznie maly ten pecherzyk jak na 14dc masz, ja w 13dc mialam juz na 20mm, a w pierwszym cyklu z clo w 9dc mialam 30mm

Do góry