reklama
ja mam nadzieje, ze moje będą pękać...w tym cyklu chyba pękł, bo 2 dni po domniemanej owu nie miałam pęcherzyka, no i jajnik nie bolał...dziwne tylko, ze tempka nie urosła...
Idę na spacer z moja psinka... może jeszcze później zajrzę...
Głowa do góry Kochane...wszystkie zafasolkujemy w tym roku...
Idę na spacer z moja psinka... może jeszcze później zajrzę...
Obyś miała rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tez to czuję że będziemy brzuchate i na galerii brzuszków będziemy się oglądaćGłowa do góry Kochane...wszystkie zafasolkujemy w tym roku...
den83
Fanka BB :)
clodi a mozliwe to zeby Ci sie owu przesunela i to poprzednie krwawienie to bylo owulacyjne a teraz nadchodzi @ ? aha z porannego moczu miało być!!
hopee tempka moze wzrosnac do 3-4 dpo. u mnie roznie z ta tempka bywa, ale wyczytalam ze sa laski, ktore maja jednofazowe wykresy i zachodza, bo maja tak male roznice, ze czasem pomiar jest niedokladny. i tego sie trzymam- grunt to wierzyc ze sie uda
u mnie krwawienia nie ma tylko małe resztki po porannym. hm.
hopee tempka moze wzrosnac do 3-4 dpo. u mnie roznie z ta tempka bywa, ale wyczytalam ze sa laski, ktore maja jednofazowe wykresy i zachodza, bo maja tak male roznice, ze czasem pomiar jest niedokladny. i tego sie trzymam- grunt to wierzyc ze sie uda
u mnie krwawienia nie ma tylko małe resztki po porannym. hm.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Amalfi dzisiaj 14dc a jutro podgladanko czy rosnie...
clodi
Fanka BB :)
den to krwawienie to raczej owulka nie była bo to był 34 d.c., nie chce już nawet myśleć o tym że w ciąży jestem bo za każdym rozczarowaniem coraz bardziej się dołuję. Będę cierpliwie czekać na rozwój sytuacji jeśli jestem w ciąży to za kilka miesięcy pewnie mi brzuch urośnie tak że będę wiedziała że test był do kitu. Jeśli piersi i brzuch nie przestaną boleć za jakiś czas to znowu teścik zrobię, albo do ginekologa się zapisze niech mnie przebada.
no przykro miden to krwawienie to raczej owulka nie była bo to był 34 d.c., nie chce już nawet myśleć o tym że w ciąży jestem bo za każdym rozczarowaniem coraz bardziej się dołuję. Będę cierpliwie czekać na rozwój sytuacji jeśli jestem w ciąży to za kilka miesięcy pewnie mi brzuch urośnie tak że będę wiedziała że test był do kitu. Jeśli piersi i brzuch nie przestaną boleć za jakiś czas to znowu teścik zrobię, albo do ginekologa się zapisze niech mnie przebada.
taka niepewnośc jest dobijająca
życzę drugą wersję (oby brzusio rósł) bo z tym opisem sutków to jakoś tak dziwnie
reklama
Podziel się: