reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hopee jak po wizycie u nowej gin.?
Den zgadzam się z Clodi że zagnieżdżenie jest ok.6dni po.
Clodi czekamy na wieści po testowanku.

reklama
Dziewczyny jedna gruba krech :-(. Nawet cienia drugiej nie ma. Z obliczeń ginekologicznych wynika że jak bym była w ciąży był by to 7 tydzień, wiec test powinien już wyjść. Ale w takim razie co się dzieje z moimi piersiami, dlaczego sutki mi się powiększyły i te wybroczyny na około brodawek. Od wczoraj pobolewa mnie dół brzucha jak na okres, no a jeśli to 3 dniowe krwawienie to była @ to mam 13 d.c., więc okresu jeszcze nie dostane. Czemu to wszystko takie skomplikowane

Nowa ginka wydaje się znać na rzeczy...jej pierwsze pytanie, to czy było robione badanie nasienia...:) całe szczeście było i wyszło nawet nieźle...pływaków jest dużo...
w piątek mam odstawić dupka a od 3 dnia cyklu clo...miedzy 3 a 5 dniem brania clo mam isć na monitoring...by zobaczyć czy cosjużrośnie i jakie jest endo...jeżeli będzie za cienkie, to dostanę estrofem...jeśli przez 3 cykle się nie uda, to badanie drożności...Nie będę miała podawanego pregnylu, bo ginka powiedziała, że powinny same pęknąć i że będziemy monitorować...pregnyl czy podobne wspomagacze zdaniem ginki podaje się przy inseminacjach...a na pewno po sprawdzeniu drożności...
Czy Wam zawsze podawali pregnyl przy clo?
Lewy jajnik w obrazie przypomina trochę pco, ale wyniki hormonów LH i FSH wykluczają to...mam trochę podwyższony androstendion...ale myślę, ze ja będzie owu i endo prawidłowej grubości to zaskoczę...:)
Zaczynam też łykać acard, selen, omega 3 forte, wit. E i linocolplex na endo (gdzieś wyczytałam, że pomaga) i po kieliszku czerwonego wina....:)
Clodi testowałaś? Są II?
Den też myślę, że to moze być zagnieżdzenie.
Clodi dopiero zobaczyłam twojego posta..trochę dlugo pisałam mojego...przykro mi...moze ten ból podbrzusza to na owulkę...?

Ostatnia edycja:
Clodi przykro mi...te rozbudzane nadzieje są najgorsze...ja u siebie nie tylko muszę wywołać owulke, ale i podbudować endo...dzisiaj 23dc...4,2mm...marniutkie...

Clodi tak mi przykro, może wybierz się do lekarza bo może coś z hormonami jest nie tak.
Hopee u mnie to już 6cykl z clo i dopiero teraz dostane zastrzyk, dodam że jestem już po badaniu drożności. U mnie niby pęcherzyki pękają ale lekarz zlecił mi ten zastrzyk żeby jeszcze bardziej wspomóc owulację

Ja mialam pregnyl za pierwszym razem tylko, za drugim nie wiem czy mialam owulke bo nie mialam monitoringu, teraz za trzecim razem sam mi pekl, ale byl znacznie mniejszy. Ja zauwazylam ze powinno sie brac pregnyl jak pecherzyki rosna szybko i sa naprawde nienaturalnie duze, wtedy same nie pekna, a jak sa ok 20mm-25mm to peknie naturalnie sam!!!
andzia zawsze mialas monitoring???

Nie, pierwsze 3cykle mi monitorował, no i teraz w tym cyklu idę ale to tylko dlatego że ma mi sprawdzić jakiej wielkości są pęcherzyki i kiedy powinam mieć zastrzyk

Moje nie pekaja same amalfi...to juz moj 4 cykl z clo i nigdy nie dala mi pregnylu. Teraz to jakis sie duzy uchowal - 11,5mm, jutro ide sprawdzc czy i ile urosl.

Clodi...przykro mi....:-(

reklama
Do góry