iza.malami
Fanka BB :)
mama moja kumpelka tez miała@ bedąc w ciąży wiec szybko na bete!!! i czekamy na wieści &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
&&&&& cieszę sięczesc babeczki
a u mnie tak w czawrtek i piatek 2 testy pozytywne w sobote @ w niedziele zaczela sie zmiejszac ,zis nie ma nic zrobilam test o czulosci 25 i 2 kreski-o co chodzi?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mama leć na betke:-):-):-) czasami kobiety mają plamienia w dniach przypadających na termin @ a mimo to fasolka jest. Wątpie aby testy się myliły i pocichu składam serdeczne gratulacjęczesc babeczki
a u mnie tak w czawrtek i piatek 2 testy pozytywne w sobote @ w niedziele zaczela sie zmiejszac ,zis nie ma nic zrobilam test o czulosci 25 i 2 kreski-o co chodzi?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć dziewczynki widzę robi się ciekawie ja tez za wszystkie oczekujące trzymam &&&&&&&&&&&
A co u mnie?? Czekam na czwartek umówiona jestem na badanie HSG ale tak strasznie sie boje i tu mam pytanie do dziewczyn ktore mialy jak mam sie przygotować czy cos zabrac ze sobą??
Wyniki męza odebrane i wszytsko dobrze tylko mnei martwi ilość bo bardzo mało czy z tym da się cos zrobić czy to mogło być ze stresu?? Co najlepeij kupic jakie witaminki czy macie jakies sprawdzone??