reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
czesc babeczki
a u mnie tak w czawrtek i piatek 2 testy pozytywne w sobote @ w niedziele zaczela sie zmiejszac ,zis nie ma nic zrobilam test o czulosci 25 i 2 kreski-o co chodzi?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&&&&& cieszę się

dziewczyny wypad na wyspę tropikalną do Berlina udał się wyśmienicie :):):):) naładowałam akumulatory:)

czesc babeczki
a u mnie tak w czawrtek i piatek 2 testy pozytywne w sobote @ w niedziele zaczela sie zmiejszac ,zis nie ma nic zrobilam test o czulosci 25 i 2 kreski-o co chodzi?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mama leć na betke:-):-):-) czasami kobiety mają plamienia w dniach przypadających na termin @ a mimo to fasolka jest. Wątpie aby testy się myliły i pocichu składam serdeczne gratulację:-D:-D
justkaaa tak mi przykro tule mocno

Cześć dziewczynki widzę robi się ciekawie ja tez za wszystkie oczekujące trzymam &&&&&&&&&&&

A co u mnie?? Czekam na czwartek umówiona jestem na badanie HSG ale tak strasznie sie boje i tu mam pytanie do dziewczyn ktore mialy jak mam sie przygotować czy cos zabrac ze sobą??

Wyniki męza odebrane i wszytsko dobrze tylko mnei martwi ilość bo bardzo mało czy z tym da się cos zrobić czy to mogło być ze stresu?? Co najlepeij kupic jakie witaminki czy macie jakies sprawdzone??

ja też po @ mam hcg boje się strasznie:( kolezanka powiedziała ze trzeba wziąć ze sobą podpaski jakies bo po tym się krwawi tak poza tym to nie jest to takie straszne jest sie pod znieczuleniu więc nic się nie czuje trwa to 10-15 min ppo tym trzeba leżeć..
co do badania żołnierzyków to ja z wynikami poszłam do gina i on dal jakieś antybiotyki i jest good:)

Cześć dziewczynki widzę robi się ciekawie ja tez za wszystkie oczekujące trzymam &&&&&&&&&&&

A co u mnie?? Czekam na czwartek umówiona jestem na badanie HSG ale tak strasznie sie boje i tu mam pytanie do dziewczyn ktore mialy jak mam sie przygotować czy cos zabrac ze sobą??

Wyniki męza odebrane i wszytsko dobrze tylko mnei martwi ilość bo bardzo mało czy z tym da się cos zrobić czy to mogło być ze stresu?? Co najlepeij kupic jakie witaminki czy macie jakies sprawdzone??

Na HSG nie trzeba się jakoś przygotowywać. Napewno nie można współżyć kilka dni przed zabiegiem. Poza tym mozna wziazc podpaske, ale u mnie w szpitalu dawali.

Zabieg trwa krotko, ale ja bylam w szpitalu od 8rano-do jakies 16tej. Ja bardzo zle sie czulam po zabiegu, prawie odlecialam na wozku jak mnie pielegniarka wiozla do sali. Ból porownywalny jest z bolem miesiaczkowym, ale ja dziekuje Bogu, ze takich boli nie mam, bo bym co miesiac musiala jechac na zastrzyki przeciwbolowe chyba;)

Dziewczyny, tak wogole to nie ma sie czego bac, wszystko zalezy od wytrzymalosci na bol.

reklama
Dziewczynki nie bójcie się hsg, nie jest ono takie straszne (chociaż mnie bardzo bolała, ale ja miałam zrosty...), trwa tylko chwilkę. Fakt jest to dość niekomfortowa sytuacja, bo kręci się tam kilka osób. w każdym bądź razie szybko się o tym zapomina. Tylko radze wam po tym badaniu nie przemęczać się, najlepiej leżeć w domku cały dzień. Bo ja przyjechałam do domu czułam się świetnie (bo byłam na środkach przeciwbólowych), więc zaczęłam gotować, sprzątać i potem na drugi dzien strasznie mnie brzuch bolał ( bo mi podczas badania porozrywali zrosty i pewnie coś tam się naruszyło). Podsumowując, po badaniu przyjeżdżacie do domu i lezycie brzuchem do góry!!
a ja byłam na badaniu na 8 rano i w domu byłam już o 10, bo obiecałam, że będę grzecznie leżała, ale jestem strasznie nieposłuszna...
A i nie trzeba się do tego badania jakoś szczególnie przygotowywać, tylko z tego co pamiętam trzeba być na czczo, ale nie jestem pewna

Ostatnia edycja:
Do góry