reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
przed zajściem w ciążę brałam przez dwa miesiące duphaston ale mi nie pomagal a samopoczucie mialam okropne mdłośći od owulki az do przyjscia @ bóle głowy i to straszne tak jakbym juz od sporego czasu w ciąży byla. objawy ciążowe są widoczne tak okolo 8 tygodnia ciazy czyli bolesne piersi mdłosci wymioty no i duuza sennosc ale wiem kazda kobieta jest inna wiec roznie bywa ;-)

A jak się idzie na bete to trzeba być na czczo? Bo nigdy tego niewiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
amalfi ja biorę dupka już 5 miesięcy i zawsze boli mnie głowa, czasem tak lekko, ale ostatnim razem to bolała nie do wytrzymania, że myślałam że to zapalenie opon mózgowych

clodi ja mialam to samo 5 dni mialam migrene jakby mi cos sciskalo glowe z jednej strony, nie moglam nic robic, a pracowac musialam niestety.
A teraz biore clo i tez mnie boli troche, ale nie tak jak po dupku. A to nie powinnysmy zapytac ginow o inne leki????

czesc babeczki
a u mnie tak w czawrtek i piatek 2 testy pozytywne w sobote @ w niedziele zaczela sie zmiejszac ,zis nie ma nic zrobilam test o czulosci 25 i 2 kreski-o co chodzi?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc babeczki
a u mnie tak w czawrtek i piatek 2 testy pozytywne w sobote @ w niedziele zaczela sie zmiejszac ,zis nie ma nic zrobilam test o czulosci 25 i 2 kreski-o co chodzi?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejka Mama:-)
heh nie jestem lekarzem ale wydaje mi się ze to chyba fasolka zagościła w twoim brzuszku:tak: Czasami zdarza się że kobiety mają @ w czasie ciąży tylko że bardziej skąpą niż normalna, Kochana zrób test z krwi wtedy będziesz pewna na 100%.
Powodzenia

reklama
Mama, no to moze ginek i betka?

A ja zadzwonilam dzisiaj do ginki, tak dla pewnosci co mam robic, bo plamie. A mialam sie zglosic jak nie bedzie prawdziwej @ no i kazala mi przyjsc. Dzidzi brak :-( od jutra znowu clo, jak sie nie uda w tym cyklu, to znowu a jak i wtedy sie nie uda, to bede miala skierowanie do kliniki bezplodnosci...ryczec mi sie chce....

Do góry