reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
a ja gdyby nie to że wiem że nie miałam owulki to już bym świrowała że jestem w ciąży ale tak to pewnie tabletki tak na mnie działają... mam opuchnięte i bolące podbrzusze do tego mam wzmożony apetyt i jestem senna... ale nie ma co się łudzić bo gin powiedział że owulki nie mam w tym cyklu... dziś 22dc więc @ już nie długo i staranka ruszą pełną parą:)

reklama
nie robiłam.. dziś 22dc więc nawet gdyby coś było na rzeczy to za wcześnie na test ale nie ma raczej szans na 2 kreseczki..;( u gina byłam w 13dc i powiedział ze nie ma ani jednego dominującego pęcherzyka... ale nie załamuje sie bo zaraz po @ ide na hcg a od 2 dc będe brać clo więc może w następnym cyklu się uda:)

wcześniej już go brałam 2 cykle po 1 tabletce ale miałam przerwę... pęcherzyki raczej nie pękały ale nie mam 100 % pewności bo nie miałam monitoringu.. ( poprzedni gin był kompletnie beznadziejny...) teraz jak zmieniłam lekarza nowe nadzieje we mnie weszły...

czesc dziewczyny!
bafinka bądź dobrej myśli- moze było za wczesnie i owu sie przesuneła- mi tez nic nie wykrył, a objawy owu mialam 1,5 tyg póżniej i @ przyszła 14 dni po nich, wiec owu była:tak:
u mnie 21 dc,dość niska tempka i duzo białego śluzu- pewnie bezowulacyjny...:no: nie wiem co ten biały sluz oznacza- mam nadzieje ze to nie zadna infekcja...
czy wiecie moze jak tam mama? znikła:baffled:

reklama
Do góry