mama05
prrrryy szaaaalona :))
ANDZIA- no to cierpliwości w czekaniu ...a jak sie nie uda to znow Clo i znow monitoring...&&&&&&&&& zeby sie udalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki!hej kobitki wlasnie wrocilam od lekarza powiedzial ze pecherzyk pekl i mam teraz czekac do dnia @ i wtedy testowac a jak sie nie powiedzie i niestety nie bede w ciazy to znowu kolejny cykl z clo
Tak mi przykro, a myślałam że Tobie się udało:--(witajcie dziewczynki, zrobiłam test i oczywiście jedna kreska, tak jak mówiłam, znając swoje szczęście to albo test szwankował albo ja, wczoraj kupiła lepszej firmy żeby był wiarygodny i mam czarno na białym a raczej rózowe że nie jestem, tylko skąt te bóle brzucha, krzyża, złe samopoczucie no i brak@, pewnie dzisiaj zapodam lutke, miłego dnia bo ja pędze do pracy
Margie to jest szansa na bliźniaki bo już oba są na tyle duże,że mogłyby zostać zapłodnione;-);-)Jeden miał 22 mm drugi prawie 19 mm... i dostałam pregnyl 2*5000 j.m
tak na 10 lutego maja stronę internetową i tam jest cennik wydaje mi się że drogo porównując oczywiście wizytę i monitoringLopop
nie wiem czy dobrze kojarzę ale to chyba gdzieś na 10-go Lutego nie?? a nie wiesz jak tak ceny?? kurcze tak ciezko mi zaufac klinikom bo ma wrazenie ze tam pacjenta traktuja hurtowo ....hmmm ja zawsze chodziłam do ginka prywatnie i on tez przyjmował w Inviccie w Gdańsku, ale zawsze miałam dobre wrażenie ze jestem traktowana indywidualnie
ja Chojnicelopop-mieszkam na północy w Malborku
Myśa a powiedz mi czy Ty ten cykl byłaś na clo? dostałaś pregnyl czy nie było potrrzeby i czy miałaś coś na II fazę cyklu.cześć dziewczynki, no własnie chciałam powiedzieć że to nie są wymyslone objawy, sutki bolą okropnie że po schodach jak schodze to trzymam piersi, a jajniki tak dokuczają że ledwo chodze, do tego wzdęty brzuch jak balon.Trzymam kciuki za blizniaki Margie i za was wszystkie, idę spać bo własnie wróciłam z pracy pa
Witam staraczki!!!!!
Ja od jutra zaczynam clo, hurrrra!!!!! Dostalam dzis @ wiec niedlugo zaczynam staranka. Ciekawe jak bede sie czuc po tym clo. Nigdy tego nie bralam. Ale w sumie czego nie robi sie dla dzidziusia.
myśa poczekaj jeszcze troszke i zatestuj znow, czytalam na tym forum o dziewczynach ktorym tez nic nie wychodzilo na tescie a udalo im sie, czekaj z niecierpliwoscia kochana