reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
To współczuje mi się na szczęście tak długie cykle nie zdarzają;-)A ciąża u ciebie została wykluczona czy jest jeszcze nadzieja że to może fasolka wije sobie gniazdko? Co Ci lekarz powiedział na to że tyle czasu nie masz @?
no właśnie do lekarza idę 2 sierpnia i nie mam pojęcia co się w środku dzieję, dziwią mnie takie dziwne bóle w dole brzucha i zastanawiam sie czy czasem nie zrobił mi się jakis torbiel, ostatnio usg miałam w styczniu. Czekam z niecierpliwościa na wizyte a testy robie i niestety jedna kreska

reklama
To dawno miałaś usg. A mam pytanko Ty przyjmowałaś clo? Bo jak tak to powinaś mieć monitoring.
tak brałam ale ostatnio go zażywałam chyba w lutym, brałam go tylko po pól tabletki przez 10 dni bo ginka powiedziała że taka dawka nie wymaga monitoringu a ja jestem za granicą i nie mam czasu na usg. Potem juz nie brałam clo bo po tym cyklu bardzo bolał mnie brzuch i bałam się że jednak mogą zrobić się torbiele

:-(No i mała@ przyszła ale tak myślałam że w tym cyklu nic z tego:-:)-(. Ale dobrze że chociaż w terminie. Od poniedziałku zaczynam nowy cykl z clo mam nadzieje ze ten będzie ostatni;-);-);-)

Ja to już zaczynam wątpić czy mi się kiedykolwiek uda. Zobaczymy jak to będzie jeszcze zostały mi 2 cykle z clo i jak nie uda mi się zajść to zobaczymy co gin nowego wymyśli

Około 2,5 roku. Dwa razy byłam już w ciąży ale niestety poroniłam. No i teraz jest problem że nam się nie udaje. Lekarz stwierdził że jest u mnie problem z owulacją i dlatego miałam nadzieję że po clo się uda ale widocznie problem jest też gdzie indziej

no a u mnie@:-( niby nie liczyłam na cud ale.... no cóż trzeba wierzyć, teraz zaczynam cykl z... testami owulacyjnymi ciekawe czy cos dadza:) trzymajcie kciuki kochane , ja za was tez trzymam&&&&&&&&&

reklama
no a u mnie@:-( niby nie liczyłam na cud ale.... no cóż trzeba wierzyć, teraz zaczynam cykl z... testami owulacyjnymi ciekawe czy cos dadza:) trzymajcie kciuki kochane , ja za was tez trzymam&&&&&&&&&
Kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&. Ja też postanowiłam że w tym cyklu zakupie sobie testy owulacyjne i będe mierzyć temperature, zobaczymy co z tego wyjdzie:no::no:

Do góry