reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
LOPOP- DZIEKI za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja jak bylam w ciązy z Zuza to bralam Duphaston 2 razy dziennie po 1 tabl do 12 tyg a z synem w ciazy 2 razy dziennie luteine powcipnie do 12 tyg
teraz jak zajde to powiedzial ,ze tez da luteine

takze ,jak masz to bierz 2 razy dziennie i &&&&&&&&&& zaciśniete za fasolke!!!!

reklama
dziewczyny, zafasolkowała by któraś w końcu no!!!!!!!!!!! Trace powoli nadzieję że w końcu będzie w końcu jakaś szczęśliwa mama na naszym forum.Cholera mnie bierze chyba przez ta okropną pogodę, w polsce takie cieplutko a u nas ziąb, dzisiaj jakieś 14 stopni i pada,pada,pada... można świra dostać. Mnie brzuch pobolewa nadal, boję sie że może porobily mi się jakieś torbiele i dlatego czuje ból, już sama nie wiem. lopop nie moge się doczekać wyniku:)

cześć dziewczynki:-D:-D
u mnie poki co od rana troche chlodku:tak:
ja mam dzis 4 d.c. od jutra zaczynam Clo i jak skończe w 9 d.c. to dzialam y co 2 dzien ,nie merze w tym cyklu temp.niczym sie nie sugeruje i nie wierze w żadne objawy-dzialamy a jak 7 sierpnia nie przyjdzie @ to dopiero zrbie test-nie skupiam sie na dzialaniach tylko na przyjemności i licze ,ze sie uda.

życze Wam milusiego dnia i ściskam.
ja koncze kawke i lecimy po zakupy remontowe,wczoraj przyjechal brat moj ,zeby pomóc mężowi w tarasie:tak:
LOPOP- kolejna porcja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!

Witajcie dziewczynki!!!! mi tępka spadla wiec @przyjdzie:-( no ale coz nie liczyłam na cud.... trzymam kciuki za was kochane , ja w tym miesiacu ruszam z testami owulacyjnymi ciekawe czy cos dadza...
Ja plaża z moim K i z moja bratanica troche zapomne bo juz mi smutno...
miłego dzionka kocjane jestem z wami:)

LOPOP- bo ja Ci bardzo kibicuje i ufam ,ze tym razem sie udalo!!!
caly czas cieplo o Tobie mysle i &&&&& zaciskam:tak:

IZA- tule...myslalam ,ze Ty bedziesz nam wysylac fluidki-no nic walczymy w nastepnym cyklu-moje haslo- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY zobowiązuje:tak:;-)
glowa do góry-w koncu sie uda!!!

reklama
Coś małpowo zrobiło się na naszym wątku:wściekła/y:
Ja też czekam już na swoją bo niestety zrobiłam test i wyszła mi I krecha. Mam nadzieję że przyjdzie o czasie i od razu będe mogła zacząć nowy cykl z clo;-);-);-)

Do góry