reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
hej dziewczyny ja mam 78dc i dostałam Clo na wywołanie bo luteina nie pomogła... myślicie że jest szansa zebym zaszła w ciąże w tak dziwnym cyklu???

BAFINKA- a robilas test albo bete??
wiesz nasze organizmy potrafia nas nie raz zaskoczyc;-)a jak bierzesz to Clo bo mam kumpele ,ktorej luteina tez nie pomaga wywolać @ i nie wiedzialam ,ze Clo tez sie bierze na wywolanie:sorry2:

MARIWI- &&&&&&&&&&&&&& zaciśniete jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:i czekamy na wieści!!!

reklama
Cześć dziewczyny ja dzisiaj mam 33 dc zakupiłam test i jutro zobaczymy może się odważe zdrobić dalej mam ten dziwny białawy śluz @ niema jak zrobie to wam napisze trzymajcie kciuki a ja za was wszystkie trzymam pozdrawiam i życze miłej nocki
Czekamy na wieści z wyniku testu:-):-):-):-):-) i oczywiście &&&&&&&&&&& zaciśnięte.

Cześć dziewczyny myslałam że jednak wkońcu dzidzia dzisiaj mam 34 dc @ niema objawy o ktorych pisałam dalej mam a rano zrobiłam test i wyszła jedna kreska a druga bardzo bardzo bladziutka niewiem co mysleć nic mi niepozostało jak tylko czekać czas pokaże ;(

Cześć dziewczyny myslałam że jednak wkońcu dzidzia dzisiaj mam 34 dc @ niema objawy o ktorych pisałam dalej mam a rano zrobiłam test i wyszła jedna kreska a druga bardzo bardzo bladziutka niewiem co mysleć nic mi niepozostało jak tylko czekać czas pokaże ;(
Nawet jeśli ta druga kreseczka jest bardzo słaba ale widoczna to prawdopodobnie jesteś w ciąży. zrób jutro bete HCG to będziesz miała na 100% pewność czy się udało;-);-);-) kciuki dalej zaciśnięte&&&&&&&;-);-);-)

MariWi- a po jakim czasie ta kreska sie pokazala???test nalezy odczytac do 10 min po zrobieniu pozniej juz jest niewiarygodny.

moze poczekaj 2 dni i zrob bete...badanie z krwi jest najdokladniejsze i masz czarno na bialym czy jestes i ktory tydzien:tak:
nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

skoro widać tą blada kreseczkę to jest dobrze :) U mnie też bladziuchna strasznie ale ja jakos nie daje wiary w ciąże bo jest zbyt jasna żeby mozna bylo ja poważnie potraktować :( zrób betke kochana i uważaj na siebie :))

Dzień doberek w upalny dzionek
mam małe pytanko czy biorąc luteinę dopochwowo jak się skończy to masz brać dupka ? pytam bo w poniedziałek mi sie kończy no a potem jak kończę brać to pewnie wiecie co bedzie przy moim słabszym progesteronie:(
doradzicie coś??

LOPOP- jesli masz duphaston to ja bym brala po zakonczeniu lutki-jesli bedzie ciąża to na pewno Ci nie zaszkodzi a pomoże:tak::tak:
zawsze mozesz zadzwnic do ginek.zapytac i moze da jeszcze jedną recepte na lutke:tak:

u mni 3 d.c. od piatku znowu Clo i znowu nadzieja!!

reklama
LOPOP- jesli masz duphaston to ja bym brala po zakonczeniu lutki-jesli bedzie ciąża to na pewno Ci nie zaszkodzi a pomoże:tak::tak:
zawsze mozesz zadzwnic do ginek.zapytac i moze da jeszcze jedną recepte na lutke:tak:

u mni 3 d.c. od piatku znowu Clo i znowu nadzieja!!
mama &&&&&&&&&&& aby wreszcie się udało komuś z tego wątku:)

mam duphaston bo kiedys dał mi receptę i na to i na to więc mam
tylko pewnie tak jak zapisał 2 razy dziennie po jednej i pewnie nie mam co dzwonić bo skoro kiedyś tak dał

Ostatnia edycja:
Do góry