reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
LOPOP- &&&&&&&&&&&& zaciśniete!!! czyli Ty mialas teraz 2 pecherzyki i 2 pekly???:tak:ja mialam 2 chociaz o 2mm roznicy we "wzroscie"bo w 12 d.c. prawy mial 19mm a lewy 17mm a jak poszlam w 15 d.c. to oba pekly...powiedzial,ze endo wskazuje na II faze cyklu i mialam 8mm i powiedzial ,ze to dobrze:tak:;-)

kobiety wiecie co-bardzo mi sie dają w znaki te jajniki szczegolnie lewy i mam ten bialy,mleczny śluz i jakoś tak wewnetrznie czuje ,ze moze sie udalo...testuje w sobote,chyba ze wytrzymam do ndz.

dziewczynki ja też trzymam kciuki za Was bardzo mocno:) zarejestrowałam się do swojego ginka na 2 sierpnia i czekam z niecierpliwością na usg, ciekawa jestem w jakim stanie jest moje podwozie hehe

iza.malami
Własnie sama niewiem bo jak mierze rano to mama 36,6 a wieczorem więcej mam tez tak samo ten biały śluz czy wydzieline tak samo jak mama05 i bolą mnie piersi a szczególnie sutki sama niewiem po tabletkach miałam cykle 28 dniowe a potem zmieniły mi się na 41 dni potem pół roku sie nieudawalo zajść i dostałam Clo i niewiem teraz jak liczyc cykle kiedy ta owulka moze u mnie wystąpic a może już była ;( testowałam wcześniej już kilka razy jak mi się spuźniała @ o 2 tygodnie i nici i teraz sie boje że znowu będzie jedna kreska jak by liczył 28dc to znaczy że 24 była owulka a jak 41 dc to dopiero jutro ale niezgadza mi się żebym jutro miała owulke bo śluz mam tak jak wyżej pisałam odpisz co o tym myślicz pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciki ;)

MARIWI- a nie mialas monitoringu???nie wiesz czy pecherzyk pekl??ja bylam na usg 3 razy i wiem ,ze moje pekly w 14 d.c. to byl pniedzialek tydzien temu(a usg trzecie we wtorek) i od owulki mam ten bialy sluz czy tez wydzieline i bolą mnie jajniki i mam bordowe brodawki i dzis wilczy apetyt...

MYŚA- dziekuje i Tobie slonko-czekamy na Twoją wizyte i wieści po przeglądzie:))

reklama
mama05 nie niebyłam na usg nic mi doktor niepowiedział może temu że na kase chorych a wiadomo jak oni sie zajmuja wtedy człowiekiem ale mam te samo objawy co ty mama05 zobacze najwyżej przetestuje jak niedostanę w czwartek @ bo jak 28 dni to tak by padało okaże się

Do góry