to też duże miałaś &&&&&&&&& za powodzenie w tym cyklu lub nadchodzącym na wczasacha ja miałam 15 z groszem i niestety nie utrzymało się
trzymam kciukasy za usg okruszka
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LOPOP- &&&&&&&&&&&& zaciśniete!!! czyli Ty mialas teraz 2 pecherzyki i 2 pekly???ja mialam 2 chociaz o 2mm roznicy we "wzroscie"bo w 12 d.c. prawy mial 19mm a lewy 17mm a jak poszlam w 15 d.c. to oba pekly...powiedzial,ze endo wskazuje na II faze cyklu i mialam 8mm i powiedzial ,ze to dobrze;-)
kobiety wiecie co-bardzo mi sie dają w znaki te jajniki szczegolnie lewy i mam ten bialy,mleczny śluz i jakoś tak wewnetrznie czuje ,ze moze sie udalo...testuje w sobote,chyba ze wytrzymam do ndz.
kobiety wiecie co-bardzo mi sie dają w znaki te jajniki szczegolnie lewy i mam ten bialy,mleczny śluz i jakoś tak wewnetrznie czuje ,ze moze sie udalo...testuje w sobote,chyba ze wytrzymam do ndz.
iza.malami
Fanka BB :)
Mama Trzymam &&&&&&&&&&&&& i jak sie uda to szybciutko wysyłaj fluidki do nas staraczek!!!!!! my potrzebujemy fluidków!!!!
mama05
IZA-pewnie,ze wyśle))narazie sama zbieram )
mama05
ANDZIA- dziekuje kochana!!))
RACHELL- czekamy jutro nawieśći po usg-pozdrów od nas okruszka)
RACHELL- czekamy jutro nawieśći po usg-pozdrów od nas okruszka)
iza.malami
Własnie sama niewiem bo jak mierze rano to mama 36,6 a wieczorem więcej mam tez tak samo ten biały śluz czy wydzieline tak samo jak mama05 i bolą mnie piersi a szczególnie sutki sama niewiem po tabletkach miałam cykle 28 dniowe a potem zmieniły mi się na 41 dni potem pół roku sie nieudawalo zajść i dostałam Clo i niewiem teraz jak liczyc cykle kiedy ta owulka moze u mnie wystąpic a może już była ;( testowałam wcześniej już kilka razy jak mi się spuźniała @ o 2 tygodnie i nici i teraz sie boje że znowu będzie jedna kreska jak by liczył 28dc to znaczy że 24 była owulka a jak 41 dc to dopiero jutro ale niezgadza mi się żebym jutro miała owulke bo śluz mam tak jak wyżej pisałam odpisz co o tym myślicz pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciki
Własnie sama niewiem bo jak mierze rano to mama 36,6 a wieczorem więcej mam tez tak samo ten biały śluz czy wydzieline tak samo jak mama05 i bolą mnie piersi a szczególnie sutki sama niewiem po tabletkach miałam cykle 28 dniowe a potem zmieniły mi się na 41 dni potem pół roku sie nieudawalo zajść i dostałam Clo i niewiem teraz jak liczyc cykle kiedy ta owulka moze u mnie wystąpic a może już była ;( testowałam wcześniej już kilka razy jak mi się spuźniała @ o 2 tygodnie i nici i teraz sie boje że znowu będzie jedna kreska jak by liczył 28dc to znaczy że 24 była owulka a jak 41 dc to dopiero jutro ale niezgadza mi się żebym jutro miała owulke bo śluz mam tak jak wyżej pisałam odpisz co o tym myślicz pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciki
mama05
MARIWI- a nie mialas monitoringu???nie wiesz czy pecherzyk pekl??ja bylam na usg 3 razy i wiem ,ze moje pekly w 14 d.c. to byl pniedzialek tydzien temu(a usg trzecie we wtorek) i od owulki mam ten bialy sluz czy tez wydzieline i bolą mnie jajniki i mam bordowe brodawki i dzis wilczy apetyt...
MYŚA- dziekuje i Tobie slonko-czekamy na Twoją wizyte i wieści po przeglądzie)
MYŚA- dziekuje i Tobie slonko-czekamy na Twoją wizyte i wieści po przeglądzie)
reklama
mama05 nie niebyłam na usg nic mi doktor niepowiedział może temu że na kase chorych a wiadomo jak oni sie zajmuja wtedy człowiekiem ale mam te samo objawy co ty mama05 zobacze najwyżej przetestuje jak niedostanę w czwartek @ bo jak 28 dni to tak by padało okaże się
Podziel się: