reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja powinnam testować tak 17-18 ale nie wiem jak to bedzie bo ja miałam owulke w 9 dniu cyklu, a od 16 biore lutkę do 26 wiec juz nie wiem jak to bedzie, nie wiem czy trochę nie za póżno zaczęłam brac lutki no ale jak mówia od 16 to od 16. Aj jajaj sama nie wiem....

Dziewuszki, Okruszkowi bije serduszko :biggrin2:
Ale fantastyczne uczucie.
Kochana to super!!!!!! tylko pozazdrościć to musi być wspaniałe uczucie widziec jak w tak małej kruszynce bije serduszko.... a który to juz tydzien???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochana to super!!!!!! tylko pozazdrościć to musi być wspaniałe uczucie widziec jak w tak małej kruszynce bije serduszko.... a który to juz tydzien???
Wg OM 7, choć gin ma jakiś tam swój licznik i wpisał 8, a wg usg 6 - co by się zgadzało, bo tak mniej więcej wychodzi od zapłodnienia

rachell to super:-):-):-) przynajmniej teraz będziesz spokojna że wszystko wporzątku.
iza.malami to wcześnie miałaś owulacje. Wydaję mi się że nic nie powino się stać że luteine bierzesz od 16dc bo ważne jest żeby jej nie wziąść za wcześnie a że trochę później to niepowino mieć znaczenia przecież wiele dziewczyn ma owulki w różnych dniach a lekarze zazwyczaj jak przepisują luteine to od16dc do 25dc. :tak::tak::tak:
A jeśli chodzi o testowanie to wydaję mi się że możesz śmiało robić 17-18 bo wtedy testy powiny Ci wykryć ciąże. Trzymam &&&&&&&& za pozytywny wynik;-);-);-)

iza.malami to wcześnie miałaś owulacje. Wydaję mi się że nic nie powino się stać że luteine bierzesz od 16dc bo ważne jest żeby jej nie wziąść za wcześnie a że trochę później to niepowino mieć znaczenia przecież wiele dziewczyn ma owulki w różnych dniach a lekarze zazwyczaj jak przepisują luteine to od16dc do 25dc. :tak::tak::tak:
A jeśli chodzi o testowanie to wydaję mi się że możesz śmiało robić 17-18 bo wtedy testy powiny Ci wykryć ciąże. Trzymam &&&&&&&& za pozytywny wynik;-);-);-)

NIE dziekuje kochana, nie dziekuję:-)
No własnie w tym miesiącu ta owulka tak mnie zaskoczyła ze szok!!! miałam wczesniej 31 dniowy cykl i mniej więcej owylacje powinnam mieć 17-18 dc a mi 9dc spadła raptem tempka a w 12 dc owulka normalnie szok!!!!
Mo mąż najbardziej był w szoku bo wrócił z pracy biedny zmęczony po nocce a tu ATAK!!!! no ale nie narzekał ;-)

hallo hallo co tutaj tak cichutko??? zapraszam na kawke i drozdżówkę:))
Ja dziś wolne ale nie omieszkałam do was zaglądnąc kurcze zastanawiam ie która z was pierwsza krzyknie: MAM DWIE KRECHY!!!! trzymam&&&&&&&&&& za wszystkie. Miłego dzionka:-)

reklama
Do góry