Lolcia jejku to już za chwilę! Teraz widzę suwaczek. O jacie, ale to zleciało! U nas teraz bunt dwulatka na całego, połączony z wyrzynaniem się piątek. Od 3,5 tygodnia dwie noce Marta tylko normalnie przespała, a tak to minimum 2-3 pobudki. Ale w pracy większy luz, aczkolwiek trochę mi brakło w tym miesiącu tych wieczorów pracujących i ledwo co wyrobiłam na 20tego. No ale co zrobić, jak Martę się odkłada do łóżeczka bite 4 godziny Ktoś mi dziecko podmienił Jak kiedyś się przytuliło, zrobiła się senna i do łóżeczka koło 20tej, tak teraz nie ma szans jej odłożyć jeśli całkiem nie padnie, a to i tak nie zawsze działa. Mąż mi nie wierzył, że raz ją usypiałam 4 h, to dostał szansę i sam ją odkładał 3 h, po czym skapitulował. Tak że trochę się dzieje u nas, matka zmierzła, dziecko zmierzłe (do tego też już nie śpi po południu, przez co jest zmierzła jeszcze bardziej). A wcześniej sypiała po 2 h po obiedzie i 12-13 h nocą
reklama
Ankka oj zlecialo, zlecialo. Sama nie wiem kiedy
Moj kacpi tez nie nalezy do aniolkow mezu sie smieje, ze szkoda, ze starszy i mlodszy sie po polowie temperamentem nie podzielili bo sa zupelnie rozni
A dawno porzucila drzemke w dzien? Moj spi w dzien czasem godzinke a czasem trzy. Pada kolo 21-22 i spi tak do 6.30 czasem do 7. Gdyby nie wstawanie na siku co godzinke to nie moglabym zlego slowa na nocke powiedziec
Ciesze sie, ze chociaz w robocie sie uspokoilo zawsze to mniejsza spina
Pozdrawiam cieplutko i buziole dla Martusi
Moj kacpi tez nie nalezy do aniolkow mezu sie smieje, ze szkoda, ze starszy i mlodszy sie po polowie temperamentem nie podzielili bo sa zupelnie rozni
A dawno porzucila drzemke w dzien? Moj spi w dzien czasem godzinke a czasem trzy. Pada kolo 21-22 i spi tak do 6.30 czasem do 7. Gdyby nie wstawanie na siku co godzinke to nie moglabym zlego slowa na nocke powiedziec
Ciesze sie, ze chociaz w robocie sie uspokoilo zawsze to mniejsza spina
Pozdrawiam cieplutko i buziole dla Martusi
Lolcia słyszałam, że zwykle drugie dziecko jest spokojniejsze, ale widzę, że u Ciebie na odwrót ;-)
Marta nie śpi tak też prawie od miesiąca w dzień, a wcześniej to ją często musiałam nawet budzić koło 17:30, a mimo to o 20tej szła spać na noc i spała nawet do 8 rano. Więc wieczory i noce miałam super. Nie wiem czemu nagle taka zmiana Jeszcze myślę o ząbkach, bo dopiero jedna piątka jest wyczuwalna pod palcem, reszta idzie i idzie wiecznie, ale spróbowałam dwa razy dać przeciwbólowe na noc i nic to nie zmieniło, więc albo to nie działa, albo nie przez zęby się budzi. No nic, trzeba przeczekać, zobaczymy czy się zmieni jak ząbki wyjdą wszystkie
Marta nie śpi tak też prawie od miesiąca w dzień, a wcześniej to ją często musiałam nawet budzić koło 17:30, a mimo to o 20tej szła spać na noc i spała nawet do 8 rano. Więc wieczory i noce miałam super. Nie wiem czemu nagle taka zmiana Jeszcze myślę o ząbkach, bo dopiero jedna piątka jest wyczuwalna pod palcem, reszta idzie i idzie wiecznie, ale spróbowałam dwa razy dać przeciwbólowe na noc i nic to nie zmieniło, więc albo to nie działa, albo nie przez zęby się budzi. No nic, trzeba przeczekać, zobaczymy czy się zmieni jak ząbki wyjdą wszystkie
G
gość 94049
Gość
Aniu czuje się dobrze dzięki :-) Mały się rozpycha. No i w tej ciąży nie mam cukrzycy :-)
Frankowi też wychodzą piątki, wszystkie naraz + alergiczny katar i że spaniem ciężko przez to. Ale niech wyjdą teraz to po porodzie będę miała spokój
Lolcia powodzenia!
Frankowi też wychodzą piątki, wszystkie naraz + alergiczny katar i że spaniem ciężko przez to. Ale niech wyjdą teraz to po porodzie będę miała spokój
Lolcia powodzenia!
Ankka moja mama sie smiala, ze miki taki grzeczny jak aniolek to drugie da nam w kosc i nie pomylila sie ciekawa jestem jakie to trzecie dzieciatko grzeczne bedzie
U Marty to moze jakies przejsciowe? Wspolczuje jednak tych nocek. Kacprowi jednej piatki brakuje
Kruszka dziekuje ale poki co nie zapowiada sie na jakiekolwiek akcje porodowe
Biedny Franio z tymi zabkami i katarem
U Marty to moze jakies przejsciowe? Wspolczuje jednak tych nocek. Kacprowi jednej piatki brakuje
Kruszka dziekuje ale poki co nie zapowiada sie na jakiekolwiek akcje porodowe
Biedny Franio z tymi zabkami i katarem
G
gość 94049
Gość
Gratulacje dla Lolci! Zdrowia dla dziewczyn!
Emenems &&&&&
Emenems &&&&&
reklama
Podziel się: