qrcze dziewczyny jakis dol mnie dopada , cholera jasna jakie to zycie jest nie fair!!!! odchodzi tyle osob ,tyle wspanialych osob z tego swiata a takie h.... chodza po tym swiecie ! czemu to oni nie znikaja ?!dlaczego?!!?!!??!?!?! dlaczego Bog odbiera dzieciom MAME??!!!??!?!!
reklama
G
gość 94049
Gość
qrcze dziewczyny jakis dol mnie dopada , cholera jasna jakie to zycie jest nie fair!!!! odchodzi tyle osob ,tyle wspanialych osob z tego swiata a takie h.... chodza po tym swiecie ! czemu to oni nie znikaja ?!dlaczego?!!?!!??!?!?! dlaczego Bog odbiera dzieciom MAME??!!!??!?!!
O tym samym myślałam sluchając dzis radia...
aneczek1
Fanka BB :)
Dziewczyny, nie jestem zorientowana o czym piszecie...
Kruszka, tylko dzięki poduszce do karmienia mogę czasem tu zajrzeć i jedną ręką coś skrobnąć :-). Mała jest ciągle głodna. W dzień ma dwie dłuższe drzemki po 3-4h, ale za to w nocy praktycznie wcale nie śpimy . Czasami płaczę z bezsilności, ale kto jak nie ja pisałam w czasie staranek, że pragnę tych nieprzespanych nocy .. Nie jest lekko, ale to w końcu ja zdecydowałam, że chcę karmić piersią.
A co do tej grupy, to nie wiedziałam, że są takie zasady. Może jak się Błonka pokaże, to mnie zaprosi ;-). A Ty Kruszka dawaj zdjęcia mieszkanka! Macie już coś wykończone? Na kiedy planujecie przeprowadzkę? My w naszym dwupokojowym coraz mniej miejsca mamy. Teraz jak doszedł jeszcze wózek, to już całkiem się obijamy o siebie. Jak tylko pogoda się polepszy, to uskutecznimy w końcu spacery i wózek pójdzie na klatkę schodową, to się trochę rozluźni.
Mavika, dobrze Cię widzieć :-). Zaglądaj częściej. Pisz co u Was.
Kruszka, tylko dzięki poduszce do karmienia mogę czasem tu zajrzeć i jedną ręką coś skrobnąć :-). Mała jest ciągle głodna. W dzień ma dwie dłuższe drzemki po 3-4h, ale za to w nocy praktycznie wcale nie śpimy . Czasami płaczę z bezsilności, ale kto jak nie ja pisałam w czasie staranek, że pragnę tych nieprzespanych nocy .. Nie jest lekko, ale to w końcu ja zdecydowałam, że chcę karmić piersią.
A co do tej grupy, to nie wiedziałam, że są takie zasady. Może jak się Błonka pokaże, to mnie zaprosi ;-). A Ty Kruszka dawaj zdjęcia mieszkanka! Macie już coś wykończone? Na kiedy planujecie przeprowadzkę? My w naszym dwupokojowym coraz mniej miejsca mamy. Teraz jak doszedł jeszcze wózek, to już całkiem się obijamy o siebie. Jak tylko pogoda się polepszy, to uskutecznimy w końcu spacery i wózek pójdzie na klatkę schodową, to się trochę rozluźni.
Mavika, dobrze Cię widzieć :-). Zaglądaj częściej. Pisz co u Was.
G
gość 94049
Gość
Dziewczyny, nie jestem zorientowana o czym piszecie...
Ja np o pewnym generale, który ma już 90 lat... A ogólnie o moderatorce całego BB, odeszła przez chorobę, młoda dziewczyna...
Aneczek tak poduszka do karmienia to świetny wynalazek :-) WIesz co... Podejrzewam, że mała budzi sie w nocy i nie chce spac... no i cyc. Fran uznal noc za noc jak miał.... ok 3mies chyba... A że płaczesz... ja tez plakałam najdalej dwie noce temu :-) A rano dziecko wstaje mówi mama i jestem cała jego, zapominając o nocy A najlepsze jest to, że Franek w nocy zaczął mnie wołać. Do tej pory poprostu płakal i się drapał, rzucał, a teraz do tego dochodzi wołanie mamy
Co do mieszkania to fotki mam tylko z odbioru. Dzis np wymieniono nam wannę, bo była krzywa i tym oto sposobem Pan fachowiec, powinien już skończyć ok piątku i sobie iść. Będzie gotowa toaleta, łazienka, poprzestawiane ściany,podłoga w kuchni i wejściu. Juz Go mamy po dziurki w nosie. Koszty wzrosly o 50 % szit, za wszytsko sobie liczy. Jak On juz pójdzie to my wchodzimy ze sprzataniem, malowaniem, podlogą. Meble do kuchni juz zamowione, będaw okolicy świąt. Za ok 2 tyg przyjedzie mama by pilnowąc Frania,a ja bede latac tam i cos robić. M dostanie może ze dwa dni urlopu, wiec zostaja tylko weekndy do pracowania. W tym tempie to może wsprowadzimy sie na przełomie maja/czerwca...
lkasia
Ja zaglądam Kochane do was czesto,tylko zazwyczaj brak juz czasu na odposanie...
Teraz mamy Maly problem z synkiem..moze ktoras pomoże..z tym krztuszeniem sie mlekiem uporalismy sie,dodajemy zagestnik do mleka i jest ok..natomiast bardzo czesto jak spi na boku to zaczyna zijac sie w klebek..i nie wiem dlaczego to rovo..oczywiscie wujek Google poszedl w ruch i wyczytalam o jakiś dziwnych chorobach:/
Teraz mamy Maly problem z synkiem..moze ktoras pomoże..z tym krztuszeniem sie mlekiem uporalismy sie,dodajemy zagestnik do mleka i jest ok..natomiast bardzo czesto jak spi na boku to zaczyna zijac sie w klebek..i nie wiem dlaczego to rovo..oczywiscie wujek Google poszedl w ruch i wyczytalam o jakiś dziwnych chorobach:/
Ikasiu nie zagladaj w google bo to najgorszy dr jak istnieje! z tego co pamietam jak sie nieodgina do tylu to nie ma co sie martwic,moze sie tak zwija bo jest jeszcze malusi i pamieta jak bylo w brzuszku?
ja tak mysle ciagle o naszej dzielnej ZOSI ktora odeszla,tyle czasu minelo juz a wciaz pamietam jej usmiechniete zdjecia, przez przypadek po smierci ostatniej moderatorki dowiedzialam sie ze w zeszlym roku odeszka Krupka ! i jakos tak mnie bierze taki dol ,jakie to nie fair jest wszystko!!!
ja tak mysle ciagle o naszej dzielnej ZOSI ktora odeszla,tyle czasu minelo juz a wciaz pamietam jej usmiechniete zdjecia, przez przypadek po smierci ostatniej moderatorki dowiedzialam sie ze w zeszlym roku odeszka Krupka ! i jakos tak mnie bierze taki dol ,jakie to nie fair jest wszystko!!!
oluchapoducha
Cześć mam pytanie czy któraś z Was brała duphaston plus clo? Jak na was podziałała ta kombinacja?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
aneczek1
Kruszka, to jeszcze sporo pracy przed Wami. Co do ekip remontowych, to my też mieliśmy pecha do "fachowców". Do dziś znajdujemy niedoróbki.
Ikasia, nasza Marysia też czasami się układa w kłębek. Wydaje mi się, że tak jak Maja pisze, dzieci pamiętają ułożenie w brzuchu i tak im przyjemnie.
Maja, nie znałam tych dziewczyn, o których piszesz. To przykre, że się tak dzieje.
Oluchapoducha, chyba większość z dziewczyn brała ten zestaw. Na mnie nie podziałał wcale, a wręcz mi zaszkodził, ale to już chyba była wina lekarza, który zbagatelizował, torbiele po clo.
Ikasia, nasza Marysia też czasami się układa w kłębek. Wydaje mi się, że tak jak Maja pisze, dzieci pamiętają ułożenie w brzuchu i tak im przyjemnie.
Maja, nie znałam tych dziewczyn, o których piszesz. To przykre, że się tak dzieje.
Oluchapoducha, chyba większość z dziewczyn brała ten zestaw. Na mnie nie podziałał wcale, a wręcz mi zaszkodził, ale to już chyba była wina lekarza, który zbagatelizował, torbiele po clo.
Agitatka
hej babeczki ostatnio nie mam na nic czasu. Kuba przysparza mi sporo zmartwień, cały czas zmagamy się ze śluzem w kupce, jest tego bardzo dużo, w każdej pieluszce. Do tego, jak wcześniej przesypiał noce, tak teraz budzi się co 2 godziny, a nawet i częściej, jestem wykończona. Skóra na szyi wygląda, jakby była otarta, jest czerwona i sucha (to po ospie mu się zrobiło) Lekarze nie umieją nam pomóc, to dla nich żaden problem. DOdatkowo muszę czekać do 27 marca, żeby dziecko zważyć, bo w tym zacofanym kraju w przychodni tego nie robią A widzę, że Kuba słabo przybiera, a może i w ogóle, jest malutki i drobniutki. Zęby mu się wyrzynają wypycha język, szura nim po dziąsłach, ślini się i z irytacją mnie gryzie i wszystko na około. Nie chce jeść dodatkowych posiłków, ani mm....Dupa jednym słowem!!!
aneczek ja też płacze z bezsilności, ostatnio dość często niestety
maja gratuluje serduszka, bo jeszcze nie miałam okazji
oluchapoducha ja stosowałam ten zestaw zadziałał dopiero za piątym razem i to jak lekarz zwiększył mi dawkę clo do 2 tabletek, powodzenia
aneczek ja też płacze z bezsilności, ostatnio dość często niestety
maja gratuluje serduszka, bo jeszcze nie miałam okazji
oluchapoducha ja stosowałam ten zestaw zadziałał dopiero za piątym razem i to jak lekarz zwiększył mi dawkę clo do 2 tabletek, powodzenia
reklama
oluchapoducha
Agitatka dziękuje za odpowiedź
Podziel się: