reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Wow Aneczek łóżeczko złożone! :-) A kiedy wózek? Działaj działaj przecież to trzeba powietrzyc :-) A Marysia już puka :-D

Maja kciuki zaciśnięte &&&&&&&

Witaj Oluchapoducha :-) Ja nie pomogę bo dupka nie używałam. Powodzenia :-)

Agitatka jednak Kubuś złapał... Mam nadzieje,ze znajdziesz kogoś kto będzie Fifiego prowadzal.

My jestesmy w drodze do mojej mamy. Mój starszy brat bierze jutro ślub. I będzie małe wesele.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agitaka moj smok juz tez po ospie ale nadal zostaly mu okropne sllady po strupach,dluugo strasznie:( nie wiem czy u siebie macie taka pianke poxy clin jest rewelacyjna i kapiele w fiolecie (nadmanginian potasu) powiem ci ze kilka dni i nie bylo sladu po tych ropniakach, a aa i u nas zalecano spacery byle by nie mial kontaktu z dziecmi i kobietami w ciazy:)))

Aneczek no chyba rekord:) mi sie strasznie podobal ten wozek ,nigdzie go tu w irlandii nie oglismy wtedy dostac ,akurat po wizycie w szpitalu weszlismy do sklepu zabawkowego a tak stoi moj wozek!!!!!!!!!!! cena super i mowie do emka zgadzasz sie czy nie ja go biore ,Pani mowi mamy ostatni na magazynie a ja BIERZEMY:) i tak to stalismy sie posiadaczami pierwszego AdASkowego wozeczka :))) ale teraz juz bym kupila napewno w twoim stanie bo tak jak Krusia piszeto musi sie zwietrzyc bo naprawde nie milo pachnie jak sie wyciaga z kartona:p a masz juz upatrzony??

Maja, mam upatrzony wózek. Navington Cadet Cadet by Navington - Miejska Sztuka - Ustrzel Cadeta w miejskiej dżungli!. Tylko ta spacerówka mnie jakoś nie przekonuje. Natomiast gondola jest bardzo zgrabna i przede wszystkim w miarę lekka w porównaniu do innych wózków głębokich. Wiem, że są dziewczyny, które wcale nie kupują gondoli, tylko od razu spacerówkę, ale taką powiedzmy bardziej zabudowaną i z możliwością całkowitego rozłożenia siedziska do pozycji leżącej. Ale tylko te, które rodzą właśnie wiosną/latem. Nie wiem jak to się sprawdza w praktyce.

Kruszka, udanej zabawy. Ależ zazdroszczę ;-). Wytańcz się za mnie:-). My też dziś się bawimy na imieninach u znajomych, ale to nasiadówka. Też fajnie. Teraz właściwie każde wyjście z domu, to dla mnie świetna rozrywka.

Miłego weekendu!!!!

kiedys podobny robila firma delti:) a nie boisz sie piankowych kol? jako wozkomaniaczka mialam ich 12 przy Adasku , wytargalam do pl maclaren grand tour ale tak sie wsciekalam na te dziury w chodnikach ze maz wysylal nam maxi cosi mure z irl ktora swietne sobie poradzila na tych okropnych pl drogach , choc mialam tez jane solo niby piankowe ale bylo okey w sumie :)
wydaje mi sie ze najwazniejsze zeby spacerowka byla w dwie strony obracana choc ja teraz mam tylko prodem do kierunku jazdy ale smok juz duuuzy jest i nie przeszkadza nam to :p

Aniu jak Marta??
Krusia suuuper pobaw sie za nas wszystkie !!!

Maja, z tego co pamiętam jak w sklepie mi mówili, to z tyłu są pompowane, a z przodu piankowe. Jakoś chyba tak. Wiem, że właśnie maxi cosi są bardzo popularne i dziewczyny je chwalą. Tylko chyba są dość ciężkie właśnie ze względu na koła.

znalazłam opiekę dla Filipa, jak zawsze mogę liczyć na swoją koleżankę :tak:

maja mamy płyn do smarowania, maść jaką nam proponowali jest od 6 m-ca a on jeszcze nie ma 4!! Ale, że spacery wam zalecili, to pierwsze słyszę, nie bez powodu ospa jest nazywana potocznie "wiatrówką" A przeziębić ospę można bardzo łatwo, konsekwencje mogą być opłakane, my zostajemy w domu bez dwóch zdań

Agitaka ponoc najnowszezalecenia nie smarowac zadnymi pudrami jak to bylo kiedys zeby skora mogla oddychac i jak najwiecej powietrza dla skory wiec bawelna tylko ,a ze wiatrowka bo przenosi sie tak latwo . my tez sie balismy wychodzic ale bylo tak pieknie i bylismy kilka razy z malym i bylo ok a wrecz jeszcze lepiej bo nabral kolorkow i humorek sie poprawil:) (u nas smok chodzi na spacer 3razy dziennie bo tak uwielbia ) , najgorsze bylo to przebieranie Go po 5razy dziennie zeby sie te pekniete strupy nie przenosily ale naszczescie za nami juz:)) aha a ze spacery nie sa zabronione to kilku lekarzy nam powiedzialo zeby nie bylo to Pl takze:) najbardziej sie balam zakazen bo smok ma azs ale naszczescie wsio sie skonczylo oki i to nawet szybko :)

mam nadzieje ze Wam tez szybko minie !! i nie bedzie sladu po krostach:)

Ostatnia edycja:
Jestem po wizycie. Termin ustalony na 28 lutego :-). W czwartek między 16, a 18 mam się stawić w szpitalu. Dziewczyny, to już za kilka dni :szok:. Boję się :sorry2:, a jednocześnie cieszę. Sama już nie wiem jak się czuję. Trzymajcie kciuki!!!

reklama
Aneczek wow Marysia zaraz będzie na świecie! To niesamowite i piękne! Jak to szybko zlecialo! Będziesz miała jak nam się pochwalić?

Do góry